Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

camera foto samsung A20e

(Subiect creat la: 28-02-2021 07:11 PM)
781 Vizualizări
adelinaade
Journeyman
Opțiuni
Bună seara! Am si eu o problema cu telefonul meu, samsung A20e, cand vreau sa fac poza/video sau pe web cu camera de pe spate nu focalizeaza deloc. Pur si simplu se vede încețoșat.. va rog sa ma ajutati cu un sfat ceva.. daca ati mai patit acest lucru.. multumesc anticipat ! 
7 Răspunsuri
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Buna seara! Este posibil sa faca asa daca ai activata setarea "urmarire focalizare automata". Daca nu e selectata, fa un reset la camera...reinitializare setari.
0 Aprecieri
adelinaade
Journeyman
Opțiuni
multumesc frumos pentru răspuns.. dar i am dat reset și degeaba..
0 Aprecieri
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
incearca sa stergi cache.
0 Aprecieri
adelinaade
Journeyman
Opțiuni
am șters.. nicio treabă.. 😑
0 Aprecieri
MihaiB
Explorer
Opțiuni
Aceasta problema **bleep** lipsa focalizarii a aparut dintr-o data,sau ati mai avut probleme de cant ati cumparat telefonul?Defocalizarea poate fi si din cauza unui soc puternic,ati scapat telefonul?Daca spuneti ca ati reinitializat setarile si tot sunt probleme mi-e teama sa nu fie nevoie de service.Incercati atunci cand deschideti camera sa tineti un deget apasat pe centrul displayului sa vedeti daca focaluzeaza in acel punct.Daca nu,service in garantie.
0 Aprecieri
adelinaade
Journeyman
Opțiuni
este prima data cand mi se întâmplă așa ceva.. din apropiere vede foarte clar, insa din departare se vede încețat.. si asta se intampla la toate aplicatiile( whatsapp web, messenger, etc)
dar **bleep** garanția, nu necesită plată nu?
0 Aprecieri
MihaiB
Explorer
Opțiuni
Orice telefon Samsung beneficiaza de doi ani garantie de la cumparare..In aceasta oerioada poti face orice reparatie,daca e cazul,fara niciun cost aditiknal.Exceptand cazuri de spart display care e contra cost.