Bună seara! Am si eu o problema cu telefonul meu, samsung A20e, cand vreau sa fac poza/video sau pe web cu camera de pe spate nu focalizeaza deloc. Pur si simplu se vede încețoșat.. va rog sa ma ajutati cu un sfat ceva.. daca ati mai patit acest lucru.. multumesc anticipat !
Buna seara! Este posibil sa faca asa daca ai activata setarea "urmarire focalizare automata". Daca nu e selectata, fa un reset la camera...reinitializare setari.
Aceasta problema **bleep** lipsa focalizarii a aparut dintr-o data,sau ati mai avut probleme de cant ati cumparat telefonul?Defocalizarea poate fi si din cauza unui soc puternic,ati scapat telefonul?Daca spuneti ca ati reinitializat setarile si tot sunt probleme mi-e teama sa nu fie nevoie de service.Incercati atunci cand deschideti camera sa tineti un deget apasat pe centrul displayului sa vedeti daca focaluzeaza in acel punct.Daca nu,service in garantie.
este prima data cand mi se întâmplă așa ceva.. din apropiere vede foarte clar, insa din departare se vede încețat.. si asta se intampla la toate aplicatiile( whatsapp web, messenger, etc) dar **bleep** garanția, nu necesită plată nu?
Orice telefon Samsung beneficiaza de doi ani garantie de la cumparare..In aceasta oerioada poti face orice reparatie,daca e cazul,fara niciun cost aditiknal.Exceptand cazuri de spart display care e contra cost.