Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Calibrarea Bateriei

(Subiect creat la: 22-05-2022 08:29 PM)
2063 Vizualizări
PDE
Explorer
Opțiuni
Bună seara! Vin cu o întrebare legata de calibrarea bateriei.  Azi am simțit nevoia sa calibrez bateria cu acel cod din telefon (*#0228#) din cauza tiktok-ului care deși e un Killer pt baterie ma ținea undeva la 5-6min/1%( la baterie)  însă de la ultimul update la tiktok ma tine undeva la 3:30-4min și am crezut ca e din telefon. Întrebarea este dacă îmi poate afecta telefonul sau bateria în vreun fel faptul ca am recurs la acel meniu cu calibrarea baterie . Mulțumesc anticipat.
10 Răspunsuri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Nu, nu are cum să îți afecteze.
PDE
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns
ItsJohnny
Pioneer
Opțiuni
Salut !
Am vrut sa fac si eu calibrare dar mai bine stau potolitScreenshot_20220522-230737_DeviceKeystring_127984_1653250088.png
0 Aprecieri
PDE
Explorer
Opțiuni
Pana acum am observat doar îmbunătățiri merge chiar mai bine eram doar curios. Am ajuns la concluzia ca poți da liniștit...aaa și chestia aia de la warning! este din ce am citit ca un fel de avertisment sa aii toate normele asigurate cum ar fi sa fie bateria Full
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu îți afectează bateria sau telefonul in vreun fel negativ. Tot ce face procedura respectiva este sa calibreze “Battery gauge”, adică afișajul bateriei (uneori nu afișează valoarea corecta). 

0 Aprecieri
PDE
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru răspuns
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

TikTok e un mare dușman al bateriei :smiling-face:

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
PDE
Explorer
Opțiuni
dar nu mi va afecta performanta telefonului nu?
0 Aprecieri
alexandru474
First Poster
Opțiuni
Cum calibrez bateria la samsung s20 codul *#0228# nu merge nu îmi apare nimic
0 Aprecieri
Members_xeeY3zK
First Poster
Opțiuni

*#9900#