Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Când trebuie pus la încărcat?

(Subiect creat la: 19-12-2022 08:06 PM)
1640 Vizualizări
hackerul
Student
Opțiuni
Am o întrebare când trebuie pus telefonul la încărcat când are telefonul 40% sau când îi descărcat cu totului(0%)?
8 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut De regulă este indicat să-l pui la încărcat când procentajul bateriei ajunge undeva la 30% și să fie lăsat la încărcat până la 85%(dacă ai de gând să păstrezi sănătatea bateriei pentru o perioadă mai îndelungată 2-3 ani) in caz contrar o poți încărca până la 100%
Eduard Andrei
Voyager
Opțiuni
Salut, după părerea mea ar trebui pur și simplu sa te bucuri de telefon pentru ca bateria este ceva care se schimba și se uzează oricum. Recomand 20-85% cu protecția bateriei dar eu nu m-as complica. Succes!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca tii telefonul mai mult de 2-3 ani poti sa iti pui aceasta problema dar oricum după 4-5 ani ar trebui schimbata ca nu te tine o viata. Pune-l cand vrei si nu iti mai bate capul cu asta decat daca esti foarte preocupat de aspectul acesta si ai o teama constanta ca pateste ceva. In cazul asta respecta valorile vehiculate in general si activeaza protectia bateriei astfel incat se va folosi intre 20% si 85%....după 4 ani vei constata ca oricum nu te mai tine bateria si te vei intreba de ce te-ai chinuit atat ca sa ajungi la aproape acelasi rezultat.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Ca și regula generala.. nu e ok sa faci cicluri complete de la 0% la 100%.
As incarca de la minim 15% până la 100%. Daca chiar o sa tii telefonul mai mulți ani, încearcă să nu îl încarci mereu până la 100%.
whoo
Helping Hand
Opțiuni
🙋‍♂️
In ianuarie vor fi 5 ( cinci ) ani de când dețin actualul telefon ( Note 8 ) ... ca regulă, îl pun la încărcat pe la 20 -30 % , lăsând-ul să se încarce complet (sau când știu că o să-l folosesc mai mult îl încarc complet, indiferent de procentul acumulatorului)...
La modul meu de utilizare, sunt mulțumit de starea bateriei ... după mine, nu se merită să-mi bat capul cu acel 15 % ... mai bine iau un telefon nou decât să mă țină vreo 10 ani un telefon ...🤦‍♂️
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salut, ca și idee cel mai sănătos ciclu de încărcare pentru baterie este 20-80%/85%, asta dacă intenționezi să păstrezi telefonul pentru o perioadă mai lungă de timp, cum au spus și colegii de mai sus. Nu o să vezi schimbări imediate, dar când trec 2 ani, mai salvezi din viața bateriei.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Recomandat este sa folosim telefonul între 30% și 85% pentru a proteja bateria de uzura.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
De la 20 la 100% îl încarc mereu ! Pe YouTube toți asa recomanda! Aia cu 85% ca protejează bateria e o porcărie ca oricum după doi ani , doi ani și ceva schimbăm telefonul.
0 Aprecieri