Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Buna seara

(Subiect creat la: 28-11-2023 10:09 PM)
317 Vizualizări
NarciVD
Explorer
Opțiuni
Am un Samsung A54 5g, iar de 2zile de la ultima actualizare nu ma mai pot conecta la wifi( Tenda)- imi da ca si eroare "Conectare fara internet"🙄🙃...am aceasta problema doar pe acest telefon, in rest pe celelalte tel wifi functioneaza perfect.
Multumesc pt eventualele raspunsuri 

1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Tot cred că e ceva de la router. Am pățit asta de multe ori, și se rezolva după ce dădeam restart la router. Scoate router-ul și lasa-l așa vreo 5 minute, apoi îl bagi iar în priză și vezi cum e.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

31 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă un restart la router și la telefon. Daca tot nu funcționează, încearcă și o resetare de rețea. vezi daca se schimba ceva.
Razvan728191
Explorer
Opțiuni
Încearcă să dai un restart la telefon, sau sa îți elimini rețeaua "Tenda" și după să introduci parola din nou. Dacă problema persista, o resetare la setările de rețea
NarciVD
Explorer
Opțiuni
Am incercat, degeaba😭
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Poți da un restart la router, totodată poți face o resetare de rețea a telefonului in cazul in care nu și făcut niciuna din aceste două.
0 Aprecieri
NarciVD
Explorer
Opțiuni
Resetare functii wi-fi sau ?1701202512021.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, acolo
NarciVD
Explorer
Opțiuni
Degeaba🙃
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Vezi la Resetare setări de rețea mobilă, va reseta toate rețelele wifi conectate, rețeaua mobila cât și asociarile bluetooth. De asemenea nu uita de restart router.
NarciVD
Explorer
Opțiuni
Incerc acum, revin
0 Aprecieri
NarciVD
Explorer
Opțiuni
Ma gandesc ca nu e de la router din moment ce pe alt telefon functioneaza...dar poate fi de la ultima actualizare software?
0 Aprecieri
Razvan728191
Explorer
Opțiuni
nimeni nu a întâmpinat problema aceasta
0 Aprecieri
Razvan728191
Explorer
Opțiuni
încerca să te conectezi la alta rețea sa vezi dacă îți funcționează
0 Aprecieri
NarciVD
Explorer
Opțiuni
Da, functioneaza
0 Aprecieri
Razvan728191
Explorer
Opțiuni
E posibil sa ai o setare în router, "Limită utilizatori"
0 Aprecieri
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Tot cred că e ceva de la router. Am pățit asta de multe ori, și se rezolva după ce dădeam restart la router. Scoate router-ul și lasa-l așa vreo 5 minute, apoi îl bagi iar în priză și vezi cum e.

NarciVD
Explorer
Opțiuni
Ok, incerc
NarciVD
Explorer
Opțiuni
Da, acum merge
A fost cu noroc din a treia incercare🙏, multumesc
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă sfatul la @EmiliaDuna ți-a fost de ajutor din dreptul răspunsului ei din cele 3 puncte verticale poți alege ca și soluție acceptată.
NarciVD
Explorer
Opțiuni
Multumesc, nu am stiut
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Numai bine, experiențe frumoase cu al tau telefon și poți să mai vizitezi platforma ori de câte ori ai vreo nedumerire ori pur și simplu vrei sa afli mai multe despre produsele Samsung.