Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Bună seara ! Cineva ma tot suna cu număr privat..

(Subiect creat la: 06-02-2024 10:22 PM)
1687 Vizualizări
mariapspod
Journeyman
Opțiuni
Știți cumva cum pot sa l opresc? Sau sa ii blochez numărul???aceasta nu este prima data....ma sperie....

image

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Singura modalitate este să blochezi apelurile cu număr ascuns din setările aplicației Telefon, blocare numere. 1707251061268_1707251061261_0.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

19 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Singura modalitate este să blochezi apelurile cu număr ascuns din setările aplicației Telefon, blocare numere. 1707251061268_1707251061261_0.jpg
mariapspod
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc!!
mariapspod
Journeyman
Opțiuni
"Acest destinatar nu poate fi adăugat. Numărul acestuia nu este valid ." Asta îmi spune când încerc sa l bag la contacte blocate, recente
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Trebuie sa activezi ce am încercuit cu roșu.
Acea opțiune blochează apelurile nu număr necunoscut/privat/ascuns.1707251552207_1707251552201_0.jpg
mariapspod
Journeyman
Opțiuni
Tot nu merge, aceiași chestie spune
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
@AlphaBlue ți-a arătat în captura respectivă căci trebuie să pui bifa pe on la Blocați apel. de la Nr necunoscut . pentru numere private, ascunse. Nu poți adăuga un Nr necunoscut, acolo adaugi alte numere ce îți apar și nu dorești să te mai apeleze și de asemenea le scoți de la blocat când dorești.
mariapspod
Journeyman
Opțiuni
Tot nu merge.....
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Activezi doar acea opțiune și atât. Nu poți adăuga ceva ce nu exista.
mariapspod
Journeyman
Opțiuni
Oh...ok..mulțumesc!
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Sper că acum o să reușești după explicație.
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Bifezi asta din tasta telefon - 3 puncte de suspensie - setari apeluri - blocare numere.1707288891262.jpg
jocurileluminii
Voyager
Opțiuni

Salut! In primul rand trebuie facuta distinctie dintre un numar privat si un numar necunoscut. In primul caz nu vezi afectiv numarul ce te apeleaza iar in al doilea caz vezi numarul dar este 'necunoscut' agendei tale, nefiind salvat. Prin urmare, bifand in setari ce ti-au aratat colegii vei bloca toate numerele vizibile dar nesalvate in agenda ta (vei putea fi apelat doar de numerele din agenda). Pentru situatia ta eu personal nu stiu vreo rezolvare, de acelasi lucru fiind si eu foarte interesat. Daca totusi gasesti o solutie te rugam sa o impartasesti si catre noi. Spor!

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Numere private nu se pot bloca
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Cine ți a spus că nu se poate bloca numerele private l ai șters din apeluri ai blocat numere necunoscute și numere blocate
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Nu e nevoie să l bagi pe el la numere blocate îți blochez în setările de la telefon apelări de după numere blocate sau nea alocate în agendă așa cum ți a arătat și colegii anterior și nu e nevoie să l bagi pe el în agendă îl ștergi de acolo din apelări iar când te va suna a doua oară nu va mai putea să te mai sune din cauză că el nu este nici în agendă nu este niciun apeluri este un număr necunoscut pentru că tu blochezi numere necunoscute numere private numere care nu le ai în agendă când ai blocat acea funcție cum ți a arătat colegii l ai șters pe el de acolo și nu îți mai poate face nimic nu te mai deranjează niciodată pentru că blochezi acea funcție.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Și eu am pățit
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Uite asta este rezolvarea ta urmează pașii care ți i am arătat și nu mai vei fi sunat nici cu privat nici cu alte numere1707327883436.jpg1707327883487.jpg
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Ce culoarea interesantă....
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Care e problema cu culoarea o găsești o găsești în teme Galaxy store dacă ești interesat
0 Aprecieri