Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie externa magsafe

(Subiect creat la: 04-03-2024 10:45 PM)
293 Vizualizări
TheBlackPMP
Explorer
Opțiuni
Salutaree! Am un galaxy z flip3, aveti idee daca se poate atasa o haterie tip magsafe?
9 Răspunsuri
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Nu cred că este vreun samsung in toată gama care să aibă compatibilitate magsafe. Ai nevoie de o husă megsafe si poti atasa bateria de husă si se încarcă wireless.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Am cautat peste tot pe net și nu se găsește.
Doar pentru apple se găsește plus alte telefoane dacă nu ma înșel.
Dar oricum, NU pentru gama Z Flip
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu cred ca ai cautat bine...mai incearca

https://redmobile.ro/produs/husa-magsafe-antisoc-samsung-galaxy-z-flip-3-transparent-incarcare-wirel...

In plus, gasesti o gramada de inele magsafe care se lipesc cu adeziv special (e inclus) de orice carcasa sau husa.

https://www.google.com/search?q=Inel+magsafe+magsafe&client=ms-android-orange-ro-rvc2&sca_esv=c5f02f...
1709615727257.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ah, am încurcat magsafe cu altceva. Din acestea am găsit și eu o grămadă.
M am derutat puțin 🥲😅
Am avut impresia în acel moment ca magsafe este asta : 1709695946545.jpg
0 Aprecieri
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Nu uita, totuși, ca magsafe nu este o funcție nativa Android.
0 Aprecieri
TheBlackPMP
Explorer
Opțiuni
Asta stiu, da nu cred ca poate sa afecteze cu ceva...
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu am pe husele de la ultimele 2 tel si este foarte utila

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Din ce am văzut eu pe you tube, când cochetam cu aceasta alternativa, ar afecta stylusul și modul în care acesta "scrie" pe ecran atâta timp cat este atasata la telefon bateria externa.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, dar exista anumiti producatori care au facut huse ceva mai ecranate care nu afecteaza S-Pen daca ai un accesoriu MagSafe atasat. Majoritatea insa, ai dreptate, afecteaza. La mine utilizarea este strict pt incarcatorul de masina (si in curand de acasa) si in aceste situatii nu folosesc S-Pen asa incat nu ma deranjeaza

0 Aprecieri