Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicații S Pen

(Subiect creat la: 10-04-2023 05:56 PM)
848 Vizualizări
naomi12345
Explorer
Opțiuni
Puteți să îmi recomandați aplicații corespunzătoare cu S Pen pe Samsung Galaxy Note 8 cum ar fi PENUP......... 
1 Soluţie
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu este nimic. Am întrebat pentru că nu înțelegeam exact ce îți doreşti.
Sunt o mulțime, eu o să-ți las câteva pe care le mai utilizez eu.

1. Squid (foarte ok atât pentru scris cât şi pentru desen)

2. LectureNotes(excelentă pentru scris dar se poate şi schița/desena, recomandată pentru elevi, studenți şi foarte ok mai ales pentru tablete.
O poți încerca şi pe Note 8 deşi experiența nu va fi aceeaşi.

3. Bamboo Paper ( scris, desen, foarte uşor şi intuitiv de utilizat)

4. Noteshelf - Notes, Annotations
(notițe, înregistrări audio, etc)

Acum pentru desen, sunt multe. Dar ți-am făcut o listă cu cele pe care le-am mai utilizat eu.

1. Sketchbook(o aplicație pe care eu personal o îndrăgesc mult, este gratuită , când erau cei de la Autodesk proprietari trebuia să îți faci un cont la ei, acum nu mai este nevoie). Are o mulțime de elemente pentru grafică, desen, unelte de lucru.

2. Concepts (tot desen/grafică şi este foarte complexă)

3. LayerPaint HD (păcat că nu mai au suport din Ianuarie 2023, dar foarte bună pentru desen, excelent concepută)
La următoarele nu mai intru în detalii, găseşti pe internet absolut toate informațiile.

4. ArtRage şi ArtRage Vitae

5. Sketches

6. ArtFlow

7. Design

8. Infinite Painter

9. Canva

10. Clip Studio

11. Krita

12. ibis Paint X

13. MediBang Paint

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Fii mai explicită.
Faci referire la aplicații de scris(notițe) sau pentru desen?
0 Aprecieri
naomi12345
Explorer
Opțiuni
De scris dar SamsungNotes am dacă există ceva mai nou și la desen tot cam asa... Dar scuze că nu am explicat mai bine...
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu este nimic. Am întrebat pentru că nu înțelegeam exact ce îți doreşti.
Sunt o mulțime, eu o să-ți las câteva pe care le mai utilizez eu.

1. Squid (foarte ok atât pentru scris cât şi pentru desen)

2. LectureNotes(excelentă pentru scris dar se poate şi schița/desena, recomandată pentru elevi, studenți şi foarte ok mai ales pentru tablete.
O poți încerca şi pe Note 8 deşi experiența nu va fi aceeaşi.

3. Bamboo Paper ( scris, desen, foarte uşor şi intuitiv de utilizat)

4. Noteshelf - Notes, Annotations
(notițe, înregistrări audio, etc)

Acum pentru desen, sunt multe. Dar ți-am făcut o listă cu cele pe care le-am mai utilizat eu.

1. Sketchbook(o aplicație pe care eu personal o îndrăgesc mult, este gratuită , când erau cei de la Autodesk proprietari trebuia să îți faci un cont la ei, acum nu mai este nevoie). Are o mulțime de elemente pentru grafică, desen, unelte de lucru.

2. Concepts (tot desen/grafică şi este foarte complexă)

3. LayerPaint HD (păcat că nu mai au suport din Ianuarie 2023, dar foarte bună pentru desen, excelent concepută)
La următoarele nu mai intru în detalii, găseşti pe internet absolut toate informațiile.

4. ArtRage şi ArtRage Vitae

5. Sketches

6. ArtFlow

7. Design

8. Infinite Painter

9. Canva

10. Clip Studio

11. Krita

12. ibis Paint X

13. MediBang Paint
naomi12345
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu drag. Nu am mai intrat în lumea asta cam demult , dar Samsung cu tabletele din seria S excelează la scris şi la capitolul drawing.
Şi pe un smartphone cum este Note 8 le poți experimenta, însă experiența utilizării la superlativ o ai cu tabletele.
Cu un Tab S8 Ultra sau cu ce va urma din seria Tab S9 intri într-un alt univers.
😉