Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android

(Subiect creat la: 14-03-2021 08:08 PM)
624 Vizualizări
Xlr8
First Poster
Opțiuni
Bună seara , as avea si eu o intrebare pe samsung galaxy s7 edge se poate face actualizare de android 10, sau sistemul nu este compatibil. Va multumesc 
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

S7 Edge s-a lansat cu Android 6.0 si a primit actualizari pana la Android 8. Nu este compatibil cu nici o versiune Android dup.a Android 8.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Nu se poate face update la android 10. Poate primi doar actualizari de securitate, dar upgrade la o alta versiune de android nu mai primeste
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

S7 Edge s-a lansat cu Android 6.0 si a primit actualizari pana la Android 8. Nu este compatibil cu nici o versiune Android dup.a Android 8.

Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Poți prin LineageOS
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Esti sigur(a) ca LineageOS are suport pentru S7 edge?

Cred ca postarea facea referire la software Samsung nu third party.

Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Nu a precizat, poate nici nu știa că există metode alternative. Din câte știu eu are.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu a precizat pentru ca suntem pe un forum oficial Samsung. Daca vroia sa afle de custom rom-uri nu intreba aici. Sunt alte locuri pentru discuții de genul (xda-developers de ex.).
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Cum ar fi putut să caute informații despre ele dacă nu ar fi știut de existența lor? Ar fi fost mult mai ușor să caute S7 latest software update. Poate a întrebat aici pentru că nu vorbește engleza de exemplu, și aici poate să primească răspunsuri în română. A primit deja răspunsuri în care i s-a spus că nu va primi actualizarea oficială, nu strică să știe că există și metode alternative. Oamenii recomandă YouTube Vanced la postările despre YouTube tocmai din același motiv: pentru a oferi awareness celor care nu știu despre existența lui, chiar dacă sugestia nu are legătură cu întrebarea in sine.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sfatul meu este sa incerci sa te limitezi la software oficial atunci cand discutam pe paltforma aceasta oficiala. E doar un sfat, nu o obligatie 🙂

P.S. nici macar LineageOS nu mai ofera suport pentru S7.

DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Este un custom ROM. Deci root si implicit knox break...aplicatiile de plata si multe altele nu mai functioneaza.