Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

ANDROID 15

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
354 Vizualizări
ionutbaluta2017
Explorer
Opțiuni
Gata ,A 

image

sosit si în România pe acest model
24 Răspunsuri
ionutbaluta2017
Explorer
Opțiuni
Nu știu de ce ,dar nu răspunde bine la comenzi după actualizarea aceasta
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hehe, vezi ca a ajuns pana la urma? 😁 După un update, e bine sa ii dai o optimizare din Galaxy App booster. Instalezi Good guardians din Galaxy store și dai o optimizare de acolo. Poți da si Wipe Cache Partition din recovery mode :https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/cum-să-ștergi-partiția-cache-și-să-repari-...
Vezi daca te descurci.
Mădălina_
Legend
Opțiuni
A sosit, a sosit, dar pe ce model?🤣 Nu ai specificat.
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
La el, pe profilul lui a mai postat un topic in care a spus ca el nu a primit actualizarea la Android 15 pe A14 5G si a intrebat daca mai este cineva in situatia lui, deci, presupunem ca a sosit actualizarea pe A14 5G.
😉
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Nu m-a interesat să intru pe profilul lui...nu scrie nicăieri că, pentru a afla modelul telefonului, trebuie să intru pe profilul lui.😆
În plus de asta, domnul @EmilianN a tot scris prin comentarii, spunând că un titlu clar și concis ajută și alți utilizatori etc.
https://eu.community.samsung.com/t5/regulile-comunității-faq/cum-să-scrii-un-titlu-bun-în-samsung-co...
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s25/s25-ultra-e-normal-sa-scada-luminozitatea-in-so...
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Exact. Cu asta sunt de acord, trebuie sa fie clar si concis in exprimare altfel nu avem de unde stii la ce face referire...
ionutbaluta2017
Explorer
Opțiuni
A14 5G
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Merci pentru confirmare.🫡🤝
0 Aprecieri
Timotei_2005
Big Cheese
Opțiuni

Salut, ce model este 

---------------
Timotei_2005
Opțiuni
Sa fie, sa nu fie A14 5G?!
Astept confirmarea.
😄
ionutbaluta2017
Explorer
Opțiuni
Da
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
💯👌
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Globul de cristal zice că este A14 5G modelul. A ghicit sau trebuie să îl sparg? 😅
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
In profilul lui exista o postare in care a spus ca nu a primit actualizarea la Android 15 pe A14 5G si a intrebat daca mai este cineva in situatia lui, deci, clar ca este A14 5G.😅
ionutbaluta2017
Explorer
Opțiuni
Lasă că știai de acum 2 săptămâni de când mă văitam că se termina luna și nu a venit actualizarea, Se poate vedea și din comentariile mele mai vechi 👏👏👏
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Pai din acel topic mi-am dat seama ca ai A14 5G.
0 Aprecieri
Costelyano
Navigator
Opțiuni
Hey la mine a venit acuma update pe samsung a 14 5G
0 Aprecieri
Sorin_alexandrescu
Journeyman
Opțiuni
BUNA ZIUA CIM AI PRIMIT GALAXY OS 15 PE A14 WU NU AM PRIMIT
0 Aprecieri
Timotei_2005
Big Cheese
Opțiuni
Ce este galaxy os , ma mirati uni pe mine.
---------------
Timotei_2005
SuperStar
Opțiuni
Cred ca fac referire la One UI! Insa se exprima in Galaxy OS, nu cred ca fac referire la altceva...