Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

An error occured

(Subiect creat la: cu o săptămână în urmă)
242 Vizualizări
Cristian_Dumitrescu
Apprentice
Opțiuni
Salut am vrut sa pun one ui 7 cu odin le A14 dar a zis "FAIL!" și acum îmi spune "secure check FAIL: up_param" nu se mai aprinde deloc,daca intru in recovery îmi dă eroare iar în download mode nu îl detectează 

image

image

image

19 Răspunsuri
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni

Incearca cu SmartSwitch PC:

MariusG14_0-1752230118607.png

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Se pare că te-ai apucat de făcut lucruri pe care nu le înțelegi.
Protecția Knox a fost declanșată pentru că ai pus un firmware custom (neoficial).
Caută informații pe XDA Developers.
Aici nu se discută despre metode neoficiale și ROM-uri neoficiale.
Cristian_Dumitrescu
Apprentice
Opțiuni
One ui 7 nu s rom neoficial e official de la Samsung
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni

Cel oficial vine OTA (over the air) sau via USB prin Smart Switch. 

Cristian_Dumitrescu
Apprentice
Opțiuni
Bine
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
În screenshot se vede clar că ai un binary custom și Warranty Bit este 1. Deci ai pus un firmware neoficial. Iar cu Odin nu știu unde ai găsit tu firmware oficial de One UI 7 pentru A14.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Deci omul și-a stricat telefonul?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Aici nu e locul pentru asemenea discutii. Vezi pe xda-developers ce poti rezolva.
Aici e platforma oficiala si asemenea practici nu sunt incurajate si nici recomandate.

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu înțeleg de ce nu ai avut răbdare. Fix acum câteva ore ai întrebat de One UI 7.0. Ți s-a explicat chiar în postarea de aici: https://eu.community.samsung.com/t5/alte-telefoane-mobile/one-ui-7/td-p/12785826?src=ShareByUserCM
Dar se pare ca nu ai avut răbdare și ți-ai făcut de cap.
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni

"Capu' face , capu' trage " 🤣

NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
😂😂😂 când te crezi tehnician /developer android ......
Din păcate se rezolva cu o vizita la servis
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

No comment... nu e nimeni nascut invatat, dar e ok si postarea asta. Sa fie invatatura de minte pentru altii :-))))

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Din păcate mulți văd (și mai ales cred) tot felul de prostii de pe tiktok și în final ajung să își facă pagube singuri. Oricât ar scrie despre asta cei cu experiență este degeaba. Din păcate ei învață (sau nu) din propria experiență, dar ceilalți uită rapid și ajung în aceeași situație.
3Merlin
Legend
Opțiuni
"Experiența e cel mai dur profesor: întâi dai testul și apoi îți predă lecția"
Zig Ziglar, SOMETHING TO SMILE ABOUT
😉
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

O vizita la service + schimbarea placii de baza platita de el...isi lua alt telefon de banii aia

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Robin199
Pioneer
Opțiuni
Din ce observ ai knox în starea 0x1(dezactivat permanent) și nu îți merge să dai flash la firmware,poate fi o problemă de la firmwareul descărcat de tine,ai pus la toate partițiile? daca nu,incearca asta ca poate fi o problema de legatura cu noul firmware
Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
si eu am asa pe S7 edge. asa a venit telefonul
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Ce-ai făcut, Cristiane?! Ai băgat un ROM aiurea, care nici măcar nu era pentru modelul tău de A14. Bravo, geniu! Dacă tot te apuci să instalezi firmware cu Odin, măcar interesează-te dacă e compatibil cu modelul tău și dacă CSC-ul e același. Nu pui orice One UI 7 găsești pe net doar pentru că „ar trebui să meargă”.

Fiecare ROM e făcut pentru un model anume, nu merge cu „las' că încerc și văd ce iese”. Ce-ai făcut tu a fost să forțezi un firmware greșit, și ghici ce? Ai brick-uit telefonul și ai declanșat Knox-ul. Adio aplicații bancare, adio Samsung Pay, adio garanție — ai făcut praf tot.

Acuma, poți încerca să reinstalezi ROM-ul oficial (dacă te mai lasă Odin), dar Knox-ul e compromis pe viață. Orice-ai face, ai semnat condamnarea software-ului tău.