Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Amintiri de acum 19 ani 😂

(Subiect creat la: 16-12-2024 10:36 PM)
7279 Vizualizări
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Salutare! Vreau să vi-l prezint pe Alcatel One touch 332

image
😂😂 primul meu telefon în 2005 arata exact la fel 

Care a fost primul vostru telefon? Atașați poze cu el de pe Google! 🤣🤣🤣
138 Răspunsuri
techrax23
Voyager
Opțiuni
Lg 133
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Ericsson A1018s, chestia aia albastră era detașabilă, bateria ținea vreo 5 zile. Am stat la coadă pentru el, activarea abonamentului a durat 48 de ore și aveam vreo 10minute in abonament și ce era mai important, tarifarea începea doar după 3 secunde. Nici nu va închipuiți cât de multe informații puteai furniza in 2,5 secunde :)))) Furnizorul de telecomunicații se numea MobilRom, sau mai cunoscut sub denumirea de Connex. 110bae0353c9cf93ec52f7d277a82155-855768224_1000142921_1734381706.jpg
Vlad1981
Legend
Opțiuni
😂😂
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bace George, bag sama deși ești mai tânăr... ești un veteran în telefonia mobilă, cel puțin în România.
Mai ții minte telefoanele publice cu disc rotativ și receptorul asigurat cu lanț (împotriva "golanilor" vânați de mineri în iunie 19-90)?!
😉
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Ei, cum nu, am prins și telefoanele publice cu 25 de bani iar în virtutea corectitudinii am prins și telefoanele cu manivelă.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Înseamnă c-ai făcut armata la Transmisiuni...
😀
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
La aparate civilă am făcut, dar apropierea de telecomunicații este că lucrez in domeniu de când mă știu.
3Merlin
Legend
Opțiuni
De când mă știu, mi-a fost frică de "băieții cu ochii albaștri"... din telefoane.
😉
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Confirm, se ascultau in draci telefoanele, normal, aveau (și au încă) angajații lor care lucrau la SRI. Imediat după revoluție am văzut și eu, pentru prima dată un dispozitiv care amplasat in casa omului făcea înregistrări ambientale. Pentru înregistrarea convorbirilor, era mai simplu din punct de vedere tehnic, o pereche pusă în paralel pe rețeaua abonatului și se înregistra pe banda magnetică.
Fricy
Student
Opțiuni
Se pare că așa a fost !
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Telafoanele BL, baterie locală.
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Aproximativ, era un telefon cu inductor, dispozitivul fiind incorporat într-o cutie din lemn cu baretă pentru umăr, portabil pentru aceea vreme în regim și uz militar.
3Merlin
Legend
Opțiuni
... uite unde se ascunde unul din "băieții deștepți, cu ochii albaștri " (în rețeaua roșie, care-va-să-zică).
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Ai niște așa spuse glume nesărate, și nu am poftă de astfel de elucubrații ! Mai revino-ți in parametrii, cel puțin aparent normali.....!!!! Deja întreci niște limite, care înseamnă tare de caracter ! De unde și până unde ajungi tu sa-mi spui mie că fac parte din rețeaua minții tale întunecate ! Deja intri în sfera """nesimțirii """ ,depășești bunul simț dacă cumva îl și posezi.......???!!!!
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
... caută-ți și recitește-ți (propria postare) de acum vreo doi ani, în care ți-AI dat arama pe față (AI atașat o captură de ecran din contul tău de abonat Vodafone) în care se vedeau numele complet și adresa de poștă electronică.
Îți amintești!?
😉
Post-scriptum:
... că tot și-a intitulat Vlad (altu' care are cel puțin două conturi pe serverele sud-coreene) postarea "Amintiri de acum 19 ani".
0 Aprecieri
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Ce legătură are numele meu complet cu inepțiile tale sau încerci să dregi busuiocul, iar povestirea cu două conturi este altă fantasmă de-a ta ! Lasă-mă, nu mai încerca să intri în vorbă cu mine? Sau nu-ți amintești când mai sunat și in loc să te prezinți, ai început chipurile să-mi oferi indicii și când am încercat să întru în discuție cu tine , ai închis ! Cam ce-ar putea însemna acest fapt? Las-o moartă că e mai indicat !
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
... te-am sunat ca să te felicit cu ocazia zilei de naștere. Am închis după câteva minute, pentru că erAI în timpul serviciului...
Poate că voiau și alți prieteni să te sune... oricât ar fi de performante telefoanele (mă refer la modelele dual SIM) nu poți purta două conversații SIMULTAN, decât dacă ești blond(ă) natural(ă)... nu-i așa!?
😁😉
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Primul meu telefon cu butoane? Hmm.. Cred ca a fost un Nokia 3310. Am avut momente faine cu el.
Ultimul moment a fost când telefonul a făcut contact cu fața mea. 🤣🤣🤣
Vlad1981
Legend
Opțiuni
😂
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Primul meu telefon a fost un Maxon MX3204 cred. Tot sud-coreean 🙂

La un moment dat am avut și un One Touch ca și cel din screenshot-ul pus de tine, dar nu mai știu exact ce model.

Dar cel mai mult mi-a plăcut (dintre cele cu butoane din acea perioada) un Samsung X480. Mic și rezistent la căzături pe asfalt, dar nu și la colții câinelui în gura căruia a sfârșit. 🙂