Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Alegere, păreri: Note 20 Ultra, S20 Ultra sau S21 Ultra?

(Subiect creat la: 07-07-2021 01:18 PM)
679 Vizualizări
Nelutuuuu
Navigator
Opțiuni

Salut!As dori o părere despre aceste telefoane !Dintre note 20 ultra ,s20 ultra și s21 ultra care este mai performant și mai bun pentru viata de zi cu zi dar cu o utilizare destul de intensa ?Iar din variantele de baza ,note 20,s20 și s21 care este mai bun?

12 Răspunsuri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Utilizare intensa mai mult de 3 ore nu tine niciun s sau note din 2021 sau 2020
Ia-ti galaxy A72 si stai pe el toata ziua
Nelutuuuu
Navigator
Opțiuni
Nu am nevoie de baterie, celelalte rezista foarte bine ca și a72 ,este vorba de putere ,sa poată duce cu brio orice activitate!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Detin Note 20 Ultra si pot spune ca este cel mai complet si puternic telefon disponibil pe piata la ora actuala.

Din fericire, noua gama S21 vine echipata cu un procesor si mai puternic si mai bine optimizat. Daca ar fi sa aleg acum, eu as alege tot Note pentru ca imi place designul si s-pen integrat. Daca asta nu conteaza pentru tine, mergi pe gama S21. Procesorul este superior celui de pe Note.

Acelasi raspuns si pentru cealalta intrebare. Sotia foloseste un S21 simplu si este pur si simplu minunat. Se misca impecabil si nu am ce sa ii reprosez.

Nelutuuuu
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc mult pentru răspuns!
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Si bateria?
Tine mai mult de 5 ore pe s21 soției?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
O tine o zi jumate asa cum utilizează ea telefonul. Nu ma interesează prea mult SoT ci sa tina o zi intreaga minim (ambele o fac).
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Eu as merge pe s21+, mi se pare pachetul complet raport calitate pret. Daca totusi ai nevoie de s-pen nu dai gresi cu note 20/note 20 ultra. Vezi si pe net teste si reviews, sunt o tona, si dup.a alegi ce consideri tu ca ti se potriveste cel mai bine.
Razwan
Apprentice
Opțiuni
Am un s20 ultra 5G ce functioneaza fara probleme. Imi place foarte mult telefonul din toate pctele de vedere. Daca e sa aleg intre un s20 sau s21, as merge pe s21 fiind mai nou si ptr faptul ca nu e mare diferenta de pret intre un s20 ultra si s21 ultra
Serban1
Navigator
Opțiuni
Eu as alege s21 ultra in primul rand pentru procesor. Eu am un s20 cu exynos si pot confirma ca sunt probleme mari cu performanta si cu supraincalzirea. S21 ultra are si posibilitatea de a folosi spen-ul deci nu ai ce regreta daca nu iei note-ul
delon1984
Explorer
Opțiuni
Salut îți recomand S21 ultra ai tot ce îți trebuie nu ai sa regreți alegerea!
Marius_M
Legend
Opțiuni
Toate sunt ok dar eu aș merge pe ultimul model lansat
Lussy88
Explorer
Opțiuni
Sincer, eu nu recomand S21 ultra. Decât dacă ai posibilitatea sa îți iei varianta Snapdragon. Eu am avut probleme și încă am cu camera. L-am dus în Service, mi-au dereglat la ecran ceva ca nu mai îmi funcționează notificările luminoase... minunat. 😠
0 Aprecieri