Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ajutor

(Subiect creat la: 03-01-2022 05:45 PM)
879 Vizualizări
tanaserobert
Student
Opțiuni
salut, mi-a apărut o culoare mov in colț jos și nu știu ce trebuie sa fac mă ajută cineva ? Va rog e urgent  și cred că se tot extinde și mie foarte frica ce trebuie sa fac ?

E Samsung j6 2018

image

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In print screen nu se vede (sau cel putin eu nu vad nimic. Ai putea face poza la ecran cu alt telefon

Oricum, daca apare o zona mov, este posibil sa fie o problema cu display-ul si probabil va trebui schimbat. Nu ai specificst modelul de tel asa incat nu stiu ce tip de ecran ai dar ar fi util sa faci un drum la service, poate reușești schimbarea pe garanție dacă mai ai

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In print screen nu se vede (sau cel putin eu nu vad nimic. Ai putea face poza la ecran cu alt telefon

Oricum, daca apare o zona mov, este posibil sa fie o problema cu display-ul si probabil va trebui schimbat. Nu ai specificst modelul de tel asa incat nu stiu ce tip de ecran ai dar ar fi util sa faci un drum la service, poate reușești schimbarea pe garanție dacă mai ai

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
tanaserobert
Student
Opțiuni
Este Samsung j6 2018
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este ecran Super AMOLED, posibil sa aiba probleme. Pe net am vazut ca este intre 140-220 lei unul, in functie de calitate, daca e original sau nu, etc. Probabil cam atat te va costa si inlocuirea la service

0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Eu vad alb,nici urma de mov.Probabil display-ul e pe ducă si in curand o sa trebuiasca sa il schimbi.
DenisCazacu
Navigator
Opțiuni
Cel mai probabil a fost un soc mecanic sau o presiune mecanica asupra telefonului, mai exact display-ului. Asa pur si simplu nu apare. Ideea e ca ar trebui sa mergi sa ti-l schimbi daca nu mai doresti sa apara acea pata roz/mov/galbuie, o sa se transforme intr o pata neagra :smiling-face:
0 Aprecieri