Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

A54 nu reactioneaza la coduri precum *#06#

(Subiect creat la: 09-12-2023 08:12 AM)
467 Vizualizări
aalin845
Explorer
Opțiuni
Buna ziua. A mai Intimpinat cineva problema asta, am un telefon samsung galaxy a54 5g ( a546 b ds) luat de pe credit amanet de ceva timp. Nu am incercat pana acum pe el codurile *#06# sau *#0*# etc ,dar cand am incercat am ramas uimit ca acesta nu face absolut nimic la introducerea acestor coduri, oare ce ar putea fi? O zi buna !
1 Soluţie
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Inițial s-a mai discutat acest subiect, pe unele telefoane după actualizarea la android 14 de la unii operatori ori regiune pentru care a fost destinat telefonul nu mai funcționează , însă poți verifica aici sa vezi după, așa cum a spus și @AlphaBlue :
Dezactivează Auto Blocker în Setări > Securitate și confidențialitate. Acesta blochează codurile USSD.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

1 Răspuns
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Inițial s-a mai discutat acest subiect, pe unele telefoane după actualizarea la android 14 de la unii operatori ori regiune pentru care a fost destinat telefonul nu mai funcționează , însă poți verifica aici sa vezi după, așa cum a spus și @AlphaBlue :
Dezactivează Auto Blocker în Setări > Securitate și confidențialitate. Acesta blochează codurile USSD.