Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Întrebare

(Subiect creat la: 25-03-2021 08:01 PM)
222 Vizualizări
Flopp
Apprentice
Opțiuni
Cum pot seta o altă țară în meniul profilului să nu mai primesc email în limba spaniolă?
5 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce email? Email-urile vin in limba in care sunt scrise, nu se schimba limba continutului unui mail in functie de o setare. Daca le primesti in spaniola inseamna ca asa sunt trimise. Ori le traduci cu Google translate ori ceri pers care le trimite sa scrie intr-o limba pe care sa o cunosti...nu vad alta solutie

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Primesti e-mailuri de la Samsung in Spaniola ?

Daca ai setat in contul Samsung Spania ca si tara, nu poti schimba tara decat daca stergi contul si il recreezi. Uite ce scrie pe site-ul Samsung:

Changing your Samsung Account country

Your Samsung Account is registered to the country where you initially set it up. To change the country of your Samsung Account, first delete your Samsung Account, then set up a new Samsung Account. You will also need to remove the old Samsung Account from your device, then set up the new Samsung Account on your device.

For further information, find out how to delete, remove and set up a Samsung Account.

Flopp
Apprentice
Opțiuni
da.am setată că țară Spania și nu știu cum să o schimb
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Si eu am America... nu poti modifica tara.

Flopp
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc pentru informații.