Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vreau să schimb bateria la S10+, la ce service să-l trimit?

(Subiect creat la: 13-10-2021 11:34 AM)
1844 Vizualizări
Alexandru_Marian72
Pathfinder
Opțiuni

Oare dacă aș vrea să schimb bateria telefonului aș putea să-l trimit la un service samsung ? Ps: Am S10+

8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

E chiar indicat sa faci asta intr-un centru autorizat Samsung.

https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

0 Aprecieri
Alexandru_Marian72
Pathfinder
Opțiuni
Păi asta aș vrea, doar că nu am așa ceva în orașul meu. Îl pot trimite ?
Alexandru_Marian72
Pathfinder
Opțiuni
Din câte observ au numai review-uri proaste, mai bine nu
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Alexandru_Marian72 !

Găsești aici lista centrelor autorizate Samsung - https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

Te sfătuiesc să apelezi cu încredere la oricare din ele.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Geo89
Pathfinder
Opțiuni
Salut! Nu te lua numai d.upa review-uri, ca si eu ma speriasem aiurea cand am avut nevoie sa imi duc telefonul la service. Am fost super multumit de ceea ce au schimbat la telefonul meu (avusesem probleme cu procesorul si bateria d.upa un update de soft). Mi-au schimbat aproape tot din telefon (plus display), cu exceptia camerelor și a capacului spate. Contacteaza service-ul Samsung intai de pe aplicatia Samsung Members, ii intrebi ce e de făcut și apoi decizi dacă le trimiți telefonul in service.
0 Aprecieri
Anrion
Voyager
Opțiuni
Buna,

Pot sa trimiti si la Adial Tg Mures...sunt foarte bun acest service
RS2092
Helping Hand
Opțiuni
Salut. Trimite la un service samsung. Îți spun din experienta ca nu am fost dezamăgit de câte ori am fost la ei.
0 Aprecieri
Sorineti
Pioneer
Opțiuni
Eu am fost la toate service-urile Samsung din București și tot strâmb au lipit capacul de pe spate.
0 Aprecieri