Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Update 6.1, Navigation bar

(Subiect creat la: 24-05-2024 09:31 PM)
79 Vizualizări
CiL
Pioneer
Opțiuni
Va salut,
Tocmai ce am primit update la 6.1 si observat ceva pentru mine foarte enervant.
La setarea din display-navigatuon bar-swipe gesture au scos cele trei mini butoane.
Acum este doar unul pe mijloc iar back se face din lateral ceea ce incurca in alte apiicatii.
Asa aveti si voi? De ce nu ma lasa sa aleg? Cu un buton sau trei?
Ms.

image

7 Răspunsuri
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Nu se poate,acum m-am uitat, s23 ultra,bifează buttons și se afișează
CiL
Pioneer
Opțiuni
Asta da stiu dar optiunea buttons imi ia din ecran. Inainte era tot cu gestures dar doar din paetea de jos a ecranului.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Singura modalitate este să instalezi Good Lock și modulul Navstar. Mai multe detalii aici: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s24/samsung-gestures-back-in-oneui-6-1/td-p/9091363...
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Instalează FineLock din PlayStore si apoi modulul NavStar. Alta varianta nu exista, din păcate.1716581238634.jpg
CiL
Pioneer
Opțiuni
Ms de info
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Era și opțiunea de gesturi ( fără cele 3 butonașe). Cred că au mers pe principiul să reparăm ce funcționează.
Edit: am urmat pașii din linkul postat de EmiliaDuna și am reușit să pun din nou gesturile în bara de navigare. S21+
Andrei120
Apprentice
Opțiuni

Și eu am s21 ultra, pe lângă fine lock și navstar mai trebuie să-ți instalezi Good Lock, o găsești tot în aplicația Fine Lock  după o sa îți apară o setare în aplicație( acolo la gesturi nu la butoane) numita enable extra gesture settings . După ce ai activat asta mergi în setările telefonului și o sa ai setările de dinainte. 

1000014345.jpg

0 Aprecieri