Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Topic: S10 vs. S20

(Subiect creat la: 24-12-2020 06:40 PM)
788 Vizualizări
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

După aproape un an cu Galaxy S10 și ceva vreme cu Galaxy S20, înclin să cred că S20 ar fi trebuit să fie un Skip step pentru utilizatori.

Prin urmare, S10>S20, cu excepția autonomiei bateriei, dar și acolo sunt discuții. Dacă doresc tot ce oferă Galaxy S20, nici nu mă apropii de Screen time-ul Galaxy S10.

*performanțele foto/video sunt un upgrade doar în cazul unei comparații pe hârtie.

Go change my mind!
14 Răspunsuri
Nemeș
Pathfinder
Opțiuni
adică carei mai bun s10 sau s20 am s10
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Din punctul meu de vedere nu merită să faci trecerea de la S10 la S20, ci să aștepți S21.
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Dacă vrei sa treci la S20 iti recomand s20+. Și da e mult superior la s10.
camere
display
fluiditate
audio
iar cu android 11 pfff maxim.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Motivul pentru care nu am optat și nici nu voi opta vreodată pentru + sau Ultra este acela că dimensiunile mi se pare prea mari pentru ce înțeleg eu prin 'smartphone'.
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Aici iti dau dreptate, dar sunt câteva lucruri importante, memoria la s20 plus e tactata la viteza mare fata de s20 simplu, plus diferena la bateriecare se simte, și camerele.
Am avut și s20 și am trecut la plus la baterie e considerabil mai bine. Și sincer nu e mare diferență la dimensiune te poți acomoda foarte repede la un plus.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Pentru cei care văd pe hârtie 64MP, las aici două fotografii, executate în Camera Pro Mode, la aceleași valori, acolo unde s-a putut, pentru că aparent limitele de jos și de sus ale WB s-au modificat.
Prima poză - Galaxy S10;
A doua poză - Galaxy S20.

20201118_100512-01_1067.jpg

20201224_185229_8188.jpg

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Mi se par la fel pozele, dar nu ma declar vreun expert in foto/video. Imi pare rau ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor tale.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Păi asta și spun, camera foto de pe S20 este un upgrade doar pe hârtie. Pozele sunt la fel sau poate chiar puțin mai clară cea făcută cu S10-le.
0 Aprecieri
adi9023
Navigator
Opțiuni
Sesizabil mai clară prima! megapixelii sunt buni doar cand imprimi fotografia ,gen poster de dimensiuni mari! in rest,numarul megapixelilor nu inseamna neaparat o fotografie mai clară! (Doxa,o istorie bogata ,frumos exemplar)
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Mulțumesc!
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Normal ar fi sa-ti schimbi telefonul la 2 ani. Nu ma pot pronunta, nu am avut s10 si nici s20. Am trecut de la huawei mate 20 pro la note 20 ultra (care este la un alt nivel).
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
și eu le schimb odată la doi ani
Danìel
Helping Hand
Opțiuni
Eu nu m as grabii, asteapta s 21 ca mai eate max o luna si la pret o sa fie cat s 20.
Daca tot il ai pe s10, destul de ok, de ce sa ma grabesc?
0 Aprecieri
Nemeș
Pathfinder
Opțiuni
cu s10 se pot face poze 4k sau doar sa filmez
0 Aprecieri