Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Telefonul se stinge cand folosesc fast charging

(Subiect creat la: 03-04-2022 11:10 PM)
363 Vizualizări
Supermelonazo66
Apprentice
Opțiuni

Buna ziua, ma intrebam daca cineva m-ar putea ajuta cu problema asta. Am un sasmung galaxy s21 FE 5g, cand il incarc normal merge fara probleme dar cand incerc sa activez fast charging se stinge direct. Poate cineva de aici i a intamplat si poate sa ma ajute cu asta.

Multumesc!

14 Răspunsuri
2250
Pioneer
Opțiuni
Îl încarci cu încărcătorul original?
0 Aprecieri
Supermelonazo66
Apprentice
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Se sting pur și simplu când încerci să activezi opțiunea, fără să-l fi băgat în priză?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Supermelonazo66
Apprentice
Opțiuni
Nu, trebuie sa il bag in priza, si de exemplu daca il conectez la calculator si actives opriunea nu se stinge.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Și ce faci mai întâi, activezi opțiunea sau îl bagi în priză? Ai încercat să schimbi ordinea?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Supermelonazo66
Apprentice
Opțiuni
Da, am incercat sa il incarc cu opriunea dezactivata si ***** sa o activez, sa il pun direct cu opriunea activará si tot se stinge. Si e foarte ciudat, telefonul asar nu are nici o saptamana de cand l-am cumparat.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Îi întreb și eu pe colegii mei dacă au întâlnit un asemenea comportament. E chiar ciudat.

NU UITA!

0 Aprecieri
Supermelonazo66
Apprentice
Opțiuni
Alta chestie ce mi se intampla este ca cand il conectez si se stinge pierde brusc 2% din baterie.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Auzi, dar care ar fi diferența de timp dintre încărcarea rapidă și cea normală?

NU UITA!

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Nu ar fi asta o problemă. Consumul baterie este mai mare la o deschidere normală s-au un restart. Ciudat comportamentul cu stingerea in sine. O eroare ce nu o întâlnești prea des. Multe nu ai de făcut decât să aștepți un eventual update și probabil se va rezolva.
0 Aprecieri
Supermelonazo66
Apprentice
Opțiuni
Ar putea fi o problema de la incarcator-ul? M-a facut o schema ciudata cand l-am conectat in priza(incarcator ul). Parca la un moment dat consumase foarte mult deoada si m-a dat restart calculatorul meu personal.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Obiecția ce o adaugi acum poate fi pe deoparte și o defecțiune la priză s-au o supra sau sub tensiune. Totodată cu siguranță și telefonul nu răspunde corespunzător la activarea ori dezactivarea funcției de fast charging . De aceea ar fi indicat sa aștepți și un nou update. Bineînțeles dacă ai posibilitatea să încerci și cu un încărcător original Samsung de tensiune mai mică de15 w eventual să încerci și cu un cablu de date original Samsung.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Chiar, @Supermelonazo66 , ai încercat și cu alt încărcător? La fel face?

NU UITA!

Supermelonazo66
Apprentice
Opțiuni
Nu am avut sansa sa incerc cu alt incarcator care suport a fast charging, dar arat cand folosesc vechiul meu incarcator, il conectez la pc sau folosesc pe asta nou dar fara fast charging merge fara probleme.
0 Aprecieri