Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tastatură violentă?

(Subiect creat la: 17-09-2024 12:36 AM)
275 Vizualizări
XantaToast
Explorer
Opțiuni
Bună, eu de o vreme bună de timp, am un Samsung Galaxy S20 Ultra, folosesc Google Keyboard pe el, de ce? Pentru că îmi permite sa modific chestii, 
Ce chestie mă frustrează acuma e următoarea:
Daca scriu un text lung... Google Keyboard nu mai merge, legit, după +/- 600 de caractere tastatura se limitează la numa 5 caractere pe secundă, ceea ce e FRUSTRANT, și nu mă pot întoarce la tastatura de la Samsung pentru că vibrațiile tastaturii sunt Prea puternice și nu vreau sa le opresc, iubesc să-mi vibreze telefonul când scriu, dar nici sa nu îmi sară telefonul din mână când apăs pe spatiu, haha,
Sugestii de ce as putea face să încerc să reduc intensitatea vibrațiilor sau cum pot face să nu mai meargă Gboard așa greu?
1 Soluţie
Soluţie
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Intensitatea vibrațiilor o poți modifica după propriile dorințe: intri în setări > sunete și vibrații, scrolezi în jos până unde vezi intensitate vibrații, acolo intri și dai intensitatea cum dorești. Eu am S24 Ultra, dar și pe S20 Ultra setările sunt la fel. Sper că te-am putut ajuta cu asta.

În ceea ce privește problema cu Google Keyboard, nu știu cum să te ajut. Eu folosesc tastatura telefonului, m-am obișnuit cu asta de mulți ani și nu am încercat nimic nou. Dar cu vibrațiile faci exact cum ți-am explicat și rezolvi problema cu intensitatea.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Soluţie
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Intensitatea vibrațiilor o poți modifica după propriile dorințe: intri în setări > sunete și vibrații, scrolezi în jos până unde vezi intensitate vibrații, acolo intri și dai intensitatea cum dorești. Eu am S24 Ultra, dar și pe S20 Ultra setările sunt la fel. Sper că te-am putut ajuta cu asta.

În ceea ce privește problema cu Google Keyboard, nu știu cum să te ajut. Eu folosesc tastatura telefonului, m-am obișnuit cu asta de mulți ani și nu am încercat nimic nou. Dar cu vibrațiile faci exact cum ți-am explicat și rezolvi problema cu intensitatea.
XantaToast
Explorer
Opțiuni
Weather update, am intrat la setări, am schimbat acolo intensitatea vibrațiilor și acuma ca magie, e Mult dar MULT mai comod cu tastatura de la Samsung, acuma... trebuie numai partea de adaptare să treacă și o fi bine, mulțumesc foarte mult pentru asta, îți datorez un suc 🤗
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Mă bucur că te-am putut ajuta.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă și tastatura SwiftKey. Am folosit și eu gboard, dar am zis să încerc și altceva.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine ai venit în comunitatea Samsung din România!
Prezintă-te, dorim să te cunoaștem...
Familiarizează-te cu interfața aplicației Samsung Members, pentru a putea să cauți postările altora, care s-au confruntat cu aceeași problemă.
Eu îți recomand să renunți la Google keyboard și la confirmarea apăsării unei taste prin vibrații...
Bateria reîncărcabilă are un număr limitat de cicluri încărcare-descărcare. Pentru a îi asigura o viață lungă, trebuie optimizat consumul, renunțând la tot ce nu este necesar. Caută și citește tutorialele lui @AlphaBlue și @ElfStone referitoare la subiectul anterior menționat.
Apropos, de când ai telefonul (S20ultra)?
😉
XantaToast
Explorer
Opțiuni
De cam 2 ani, l-am cumpărat la 200 de lei "pentru piese", un ecran nou, un spate nou, o baterie nouă, un factory reset, si acuma e ca nou 😅
3Merlin
Legend
Opțiuni
Care va să zică te pricepi la (afaceri cu) telefoane...
Felicitări!
😀
XantaToast
Explorer
Opțiuni
Nu, din păcate nu, sunt doar pasionat de reparații electronice, de la telefoane la computere și laptopuri, eu nu fac șmenării, mi prea mare rușinea cât să pot face asa ceva comod, pentru că în industria de GSM, am văzut într-un an destule cât pentru restul deceniului 😅