Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Supraincalzire s10 plus

(Subiect creat la: 06-11-2021 10:13 PM)
376 Vizualizări
S10 plus1
Apprentice
Opțiuni

Salut,am un s10 plus care se încălzește foarte repede...nu am nici o fila deschisa...problema este ca am o problema și la mufa de incarcare,În urma cu 2 luni la m băgat cu un încărcător fake și de atunci sa dus mufa și se supra încălzește telefonul. Acum am un încărcător original samsung super fast charge cu el îl încarc în 2 ore=( credeți ca a facut un scurt? Bateria îmi zice în setări ca tine o zi...telefonul îl am de mult timp,dar problemele au apărut de când am încărcat cu încărcătorul ala

4 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Scurt nu a facut dar daca zici ca problema a aparut imediat dup.a ce ai folosit incarcatorul respectiv este posibil sa fi afectat in vreun fel bateria. Eu l-as trimite intr-un centru Samsung pentru investigatii.

Poti incerca o resetare generala, insa daca problema este hardware, nu va ajuta.

0 Aprecieri
S10 plus1
Apprentice
Opțiuni

Am revenit la setările din fabrica...degeaba o sa ma duc cu el la service,nu l mai am în garantie

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Si eu îl am de 2 ani,dar nu am avut niciodată probleme cu el,ma jucam și cu el în priza nu avea nimic,și acum lejer ma tine o zi,seara mai are 30 % proncentaj
0 Aprecieri
S10 plus1
Apprentice
Opțiuni

Merg la service și vad de ce se încălzește..pentru ca un telefon atât de performant nu ar trebui sa se încălzească 

0 Aprecieri