la 06-11-2021 10:13 PM
Salut,am un s10 plus care se încălzește foarte repede...nu am nici o fila deschisa...problema este ca am o problema și la mufa de incarcare,În urma cu 2 luni la m băgat cu un încărcător fake și de atunci sa dus mufa și se supra încălzește telefonul. Acum am un încărcător original samsung super fast charge cu el îl încarc în 2 ore=( credeți ca a facut un scurt? Bateria îmi zice în setări ca tine o zi...telefonul îl am de mult timp,dar problemele au apărut de când am încărcat cu încărcătorul ala
la 06-11-2021 10:15 PM
Salut,
Scurt nu a facut dar daca zici ca problema a aparut imediat dup.a ce ai folosit incarcatorul respectiv este posibil sa fi afectat in vreun fel bateria. Eu l-as trimite intr-un centru Samsung pentru investigatii.
Poti incerca o resetare generala, insa daca problema este hardware, nu va ajuta.
la 06-11-2021 10:17 PM
Am revenit la setările din fabrica...degeaba o sa ma duc cu el la service,nu l mai am în garantie
la 07-11-2021 07:57 AM
la 07-11-2021 07:49 PM
Merg la service și vad de ce se încălzește..pentru ca un telefon atât de performant nu ar trebui sa se încălzească