Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Sunet raport livrare

(Subiect creat la: 23-08-2021 03:31 AM)
1365 Vizualizări
Toby1907
Helping Hand
Opțiuni
Se poate modifica cumva sunetul la raport livrare la mesaj ? Ca eu am sunetul cu "messsajj"  si daca vine mai tarziu  si nu am pe silentios telefon sa nu imi sune asa tare
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Sunt două categorii de notificări pentru aplicația Mesaje.
Dacă despre aceste mesaje este vorba.
1. Notificări generale
2. Mesaje noi
Ai posibilitatea de a aloca ambelor un sunet personalizat, sau separat, pentru fiecare din ele.
Pe tine te interesează categoria Notificări generale pentru aplicația Mesaje deoarece *sunet raport livrare* intră în această categorie.
Cealaltă Mesaje noi,este pentru notificările mesajelelor noi pe care le primeşti.
Dacă am înțeles eu bine,tu ai activat notificarea de afişare a raportului de livrare(atunci când trimiți un mesaj,să fii notificat în momentul în care a fost trimis către destinatar).
Această notificare are alocat acum sunetul "Messajj" iar tu vrei să-l modifici.
Sunt mai multe metode în acest sens,îți ofer varianta cea mai simplă.
Pentru a face această modificare intri la Setări/Aplicații/Mesaje/Notificări/vei găsi aici Notificări generale şi Mesaje noi/apeşi pe Notificări generale/apeşi pe Sunet/apoi alegi din acea listă sunetul sau melodia pe care o doreşti.
Se va modifica şi când vei primi acea notificare cu raportul de livrare ,noul sunet va fi cel ales de tine aşa cum ți-am explicat mai sus.
Dacă vrei să schimbi sunetul şi pentru notificările mesajelor noi pe care le primeşti ,apeşi pe Mesaje noi şi procedezi identic,alegând din lista sunetul sau melodia pe care le doreşti.
Îți ataşez nişte capturi de ecran cu paşii pe care trebuie să-i urmezi.

Edit: poți ajunge şi mai rapid la notificările aplicației Mesaje,ținând apăsat pe pictograma Mesaje,apoi în fereastra care se deschide,apeşi pe acel i micuț din cerc (dreapta sus).1_sunet_16598.jpg2_sunet_16600.jpg3_sunet_16602.jpg4_sunet_16604.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

4 Răspunsuri
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Sunt două categorii de notificări pentru aplicația Mesaje.
Dacă despre aceste mesaje este vorba.
1. Notificări generale
2. Mesaje noi
Ai posibilitatea de a aloca ambelor un sunet personalizat, sau separat, pentru fiecare din ele.
Pe tine te interesează categoria Notificări generale pentru aplicația Mesaje deoarece *sunet raport livrare* intră în această categorie.
Cealaltă Mesaje noi,este pentru notificările mesajelelor noi pe care le primeşti.
Dacă am înțeles eu bine,tu ai activat notificarea de afişare a raportului de livrare(atunci când trimiți un mesaj,să fii notificat în momentul în care a fost trimis către destinatar).
Această notificare are alocat acum sunetul "Messajj" iar tu vrei să-l modifici.
Sunt mai multe metode în acest sens,îți ofer varianta cea mai simplă.
Pentru a face această modificare intri la Setări/Aplicații/Mesaje/Notificări/vei găsi aici Notificări generale şi Mesaje noi/apeşi pe Notificări generale/apeşi pe Sunet/apoi alegi din acea listă sunetul sau melodia pe care o doreşti.
Se va modifica şi când vei primi acea notificare cu raportul de livrare ,noul sunet va fi cel ales de tine aşa cum ți-am explicat mai sus.
Dacă vrei să schimbi sunetul şi pentru notificările mesajelor noi pe care le primeşti ,apeşi pe Mesaje noi şi procedezi identic,alegând din lista sunetul sau melodia pe care le doreşti.
Îți ataşez nişte capturi de ecran cu paşii pe care trebuie să-i urmezi.

Edit: poți ajunge şi mai rapid la notificările aplicației Mesaje,ținând apăsat pe pictograma Mesaje,apoi în fereastra care se deschide,apeşi pe acel i micuț din cerc (dreapta sus).1_sunet_16598.jpg2_sunet_16600.jpg3_sunet_16602.jpg4_sunet_16604.jpg
Toby1907
Helping Hand
Opțiuni
Ms frumos , aveam un pic cu sim1 si sim2 probleme dar am setat ***** pe ambele , cand reprimeam mesaj nu se auzea din cauza ca nu era setat ok , dar acum e bn , macar am incercat cu 2 numere diferite , sa vad al 3lea dar ar trebui sa fie ok
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu plăcere!
0 Aprecieri
Toby1907
Helping Hand
Opțiuni
Acum nu imi apar notificari la activitate , noroc ca m-am uitat aici ...
0 Aprecieri