Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Schimbare baterie S10 e

(Subiect creat la: 07-10-2022 06:40 PM)
1885 Vizualizări
luigiqkd
Apprentice
Opțiuni
Am de 3 ani si cateva luni un s10e la care bateria tine din ce in ce mai putin. Credeti ca daca as schimba-o cu una originala intr un service Samsung va fi destul de mare diferenta fata de cat tine tel incarcat acum ? 
Pt ce folosesc eu tel prefer sa dau 2 300 lei pe o baterie noua decat pe alt telefon. 
Sau avand in vedere ultimele update-uri in cateva luni va ajunge la fel cu cea de acum ?
Mai bn zis, mai este cineva care a schimbat bateria si sa fie multumit de rezultat ?
17 Răspunsuri
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Va fi o diferență. Dar ca să simți cu adevărat o îmbunătățire, va trebui să îi dai factory reset pentru a șterge ciclurile de încărcare stocate deja.

Ai aici estimatul pentru reparație. Screenshot_20221007_185608_Samsung Internet.jpg
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Macar stii ca pun ceva Original si nu fake . Poate te va tine aproape la fel ca cea din fabrica
luigiqkd
Apprentice
Opțiuni
Pai si cea de acum este tot din fabrica. Posibil ca te ai referit la faptul sa ma tina la fel de mult precum atunci cand am cumparat telefonul ?
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Aha, fabrica ,noua , sa te tina cat mai mult timp (2,3 ani)
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Eu am schimbat-o cu una originala dar într-un service din oras și nu iam dat resetare fabrica. Înainte ma ținea 2 2 jumate acum duc lejer 4 5 ore. A mea a și fost umflata pana la punctul de sa dezlipit din capac.
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Deci chiar e adevarata faza cu umflatul bateriei, ca era un individ pe aici care nega absolut acest lucru si spunea ca acel video de pe youtube e doar ca sa faca antireclama Samsung
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Din pacate pandemia a avut multe efecte negative pe partea de dezvoltare a pieselor de telefoane pc masini etc. Nu sau mai verificat bateriile cum trebuie din cate am inteles. Modele vechi de telefoane 2018 in jos nu au problema asta doar cam cele din 2019 in coace si depinde de unde au fost luate bateriile ca sunt alte firme care nu au probleme.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
A făcut Buhnici un video cum ca și la alte telefoane pe care aveau ei la pastrare...tot asa li se umflau bateria..si la unul i-a explodat smartwach Apple 😆....
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E adevărat ca sunt dispozitive a căror baterii s-au umflat. Eu am găsit bateria umflata intr-un Bosch și s4 mini nu are nici o treaba.
Nu cred ca se întâmplă doar la Samsung ci la baterii in general.
Acum, dacă din 20 de dispozitive verificate, 15 sunt Samsung, procentul e clar mai mare :)))

Partea buna e ca nu se întâmplă cu dispozitivele care sunt folosite... ci cu cele lăsate neutilizate.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu trebuie data nicio resetare de fabrica, este o prostie. Se schimba bateria si atat. O sa reinvete modul de utilizare. Mergi si schimba bateria intr-un service autorizat asa vei avea garantia unei piese originale si pastrezi si rezistenta la apa

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

După 3 ani de utilizare eu zic ca merita înlocuită. Merita dacă plănuiești sa mai ții telefonul un minim de 1.5, 2 ani.

Neapărat intervenția făcută în centru autorizat Samsung pentru a evita anumite neplăceri.
luigiqkd
Apprentice
Opțiuni
Multumesc. Cu siguranta intr un centru Samsung ma voi duce. Da, vreau sa l mai tin 1-2 ani. Numai ca nu stiam daca se va vedea si o imbunatatire, sau datorita noilor update uri care posibil sa consume mai mult din baterie sa fie spre inutil.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu zic ca după 3 ani deja se simte degradarea bateriei. Nu as putea sa iti spun dacă vei vedea o schimbare majora, probabil depinde și de cum ai incarcat telefon și cum ai "protejat" bateria.
Vei simti clar o îmbunătățire însă nu știu cât de mare, cum am zis.

Ține-ne la curent cu ce vei face, sunt curios cu rezultatul dacă decizi sa o înlocuiești.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
În primul rand te costa pana în 300 lei, iar în al doilea rand o baterie ORIGINALA dintr-un service samsung te tine în jur de 3 ani .Da, o sa se vadă diferență!
luigiqkd
Apprentice
Opțiuni
Super. Ms frumos pt sfat. Asa voi face
Oliver40
First Poster
Opțiuni

Salut! Ai schimbat bateria așa cum te gândeai? Cum merge? Mă gândesc să procedez la fel.

0 Aprecieri
loredanasoso
First Poster
Opțiuni
Buna ziua de unde as putea lua o baterie originala de Samsung Galaxy S10E?
0 Aprecieri