Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Pass

(Subiect creat la: 20-10-2022 10:24 AM)
312 Vizualizări
MANUELZ88
Voyager
Opțiuni

image

De ce nu se poate utiliza Samsung Pass fara amprenta? Gen eu am o folie de sticla ce nu accepta amprenta. Faceti ceva in aceasta privinta SAMSUNG! 
14 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Ups ,da nu este functionala aplicatia Pass
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Si daca apesi pe Utilizati parola Samsung, ce se intampla?

MANUELZ88
Voyager
Opțiuni
Imi cere parola o bag,***** pimul de blocare si ***** amprenta. Nu merge doar cu parola
0 Aprecieri
romeo124
Pathfinder
Opțiuni
Depinde ce folie ai eu am o folie de sticla și îmi merge perfect
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca ai ales sa pui o folie care blocheaza anumite functionalitati nu este problema Samsung ci alegerea ta. Pune folie de calitate si care suporta amprenta.

Scopul Samsung Pass nu este sa iti tina tie minte parolele ci sa le introduca usor folosind amprenta. Pentru asta a fost gandit si asa functioneaza. Daca tu vrei o alta functionalitate este cu totul altceva dar nu de asta este facut

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu puteam sa o zic mai bine !! Hands down
MANUELZ88
Voyager
Opțiuni
Acest raspuns poti sa l ti pentru tine. Mai bine sa faca Samsung si ceva in privinta asta. Nu sunt eu vinovat ca senzorul ultrasonic nu accepta folia mea de sticla, ar trebui sa mearga si fara nu doar cu amprenta.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu il tin pt mine, ti-l ofer tie. Nu face nimic Samsung pt ca tu nu pui folie de care trebuie. Telefonul nu a fost gandit sa mearga cu toate porcariile ieftine. Stai atunci cu folia si asteapta sa se modifice Samsung Pass pt tine special. Programul nu e facut decat pt a insera rapid parole si functioneaza foarte bine.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni

Salut, problema nu este Samsung, ci folia ta. Pana sa aplici acea folie, presupun ca ti-a funcționat. Colegii de aici ti-au răspuns la întrebarea ta :).

Leonard97
Voyager
Opțiuni
Problema este de folie , nu are ce sa iti facă samsung dacă pui cine știe ce folie pe ea , cauta o folie compatibilă, sa nu mai ai probleme pune de silicon 🤦‍♂️🤦‍♂️
0 Aprecieri
MANUELZ88
Voyager
Opțiuni
Daca exista folie de sticla originala o aplicam pe aia stai liniștit!
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă citeai aici era simplu de înțeles rolul ei. Acces cu autentificare biometrică care implică amprentă sau recunoaştere facială ca elemente de securitate.
https://www.samsung.com/ro/apps/samsung-pass/
0 Aprecieri
MANUELZ88
Voyager
Opțiuni
Cum zice aici merge cu recunoașterea faciala, dar nu merge de fapt
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa este, am verificat situația deşi nu am avut niciodată probleme cu Samsung Pass utilizând mereu doar amprenta. Dar am şters tot, am activat doar recunoaşterea facială şi după password-ul din Samsung Pass s-a solicitat PIN şi s-a făcut direcționarea către înregistrarea amprentei. Am resetat Samsung Pass la versiunea implicită, preinstalată şi tot aşa funcționează doar cu amprenta. Recunoaşterea facială nu este acceptată. Ca soluție poți face sesizare către suportul tehnic direct din Samsung Members sau să faci un efort să înlocuieşti acea folie din sticlă care interferează cu senzorul de amprentă cu una compatibilă ( cei de la Whitestone din câte ştiu au folii din sticlă foarte bune care nu interferează cu senzorul) deşi nu cred că este firesc să fii constrâns să te bazezi doar pe amprentă cât timp recunoaşterea facială apare ca alternativă. Poate au ei în vedere vreo transformare pentru Samsung Pass mai ales că în curând va veni şi Android 13. Alte variante de rezolvare nu ştiu să-ți ofer dar îți pot spune că eficacitatea amprentei este de preferat în majoritatea situațiilor şi nu ar fi un lucru rău să rezolvi cu o folie superioară. Decizia însă este a ta.
0 Aprecieri