Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

salut,am un samsung a 10 si nu stiu de ce nu pot primi mesaje text. Help

(Subiect creat la: 16-03-2021 10:13 PM)
11839 Vizualizări
mayaaa33
Journeyman
Opțiuni
salut,am un samsung a 10 si nu stiu de ce nu pot primi mesaje text,pot doar sa trimit si nu imi dau seama care este cauza.
18 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

In setarile de la mesaje, ai specificat centrul de mesaje? Nu ai spus exact ce operator ai dar fiecare are numarul sau pt centrul de mesaje. Asta e primul lucru pe care trebuie sa il verifici

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
mayaaa33
Journeyman
Opțiuni
am verificat,am vorbit si cu operatorul,am resetat si telefonul dar tot nu pot primi mesaje!
0 Aprecieri
Ancuța
First Poster
Opțiuni
Din păcate,și eu mă confrunt cu aceeași problemă!Nu pot primi mesaje text
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna, ai postat intr-un topic vechi de un an :).

Ai incercat ceva din ce s-a spus pe aici? Ai centrul de mesaje setat? Ai incercat cu functia mesaje tip chat (RCS) dezactivata? Ai verificat la operator? Cu SIM-ul tau in alt telefon primesti? Dar cu un alt SIM in telefonul tau?

Ce aplicatie de mesaje folosesti, pe cea standard de la Samsung sau pe cea Google? Ai incercat sa stergi data/cache la aplicatia de mesaje? (apesi lung pe iconita, alegi info, din pagina aplicatiei alegi Stocare si ai jos sa stergi data/cache)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Ancuța
First Poster
Opțiuni
Folosesc aplicația standard de la Samsung,am șters și cache
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai incercat SIM-ul tau in alt telefon si un alt SIM in telefonul tau? Ai verificat la operator ca e totul ok cu numarul?

0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Intra in aplicatia Mesaje/click pe cele 3 puncte de meniu/Settings/More settings/Text messages si verifica numarul centrului de mesaje. Daca vrei ca cineva sa ti-l spuna ca sa il verifici daca este corect, trebuie sa specifici la ce operator de telefonie esti si daca ai prepay sau abonament
Dragoş
Pioneer
Opțiuni
Centru Mesaje Telekom - +40766000510

Centru Mesaje Vodafone - +40722004000

Centru Mesaje Digi - +40770000050

Centru Mesaje Orange - +40744946000

Ca să setezi numărul : Intră în aplicația Mesaje > Apasă pe cele 3 puncte din dreapta sus > Setări > Mai multe setări > Mesaje Text > Centru mesaje ; şi pui numărul destinat rețelei tale (eu sunt pe Telekom, deci am numărul de la Telekom; Tu-l pui pe cel dea rețeaua ta) exact ca în poză.
Succes!

Screenshot_20210316-231711_Messages.jpg

Ancuța
First Poster
Opțiuni
Am pus,dar degeaba
0 Aprecieri
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Sau vezi la mesaje/setari/blocare numere,sa nu-l fi blocat din greseala pe cel care vrea sa iti dea mesaj!
0 Aprecieri
mayaaa33
Journeyman
Opțiuni
nu primesc sms de la nimeni
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite? 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
mayaaa33
Journeyman
Opțiuni
nu,cred ca de vina este cartela
0 Aprecieri
mayaaa33
Journeyman
Opțiuni
am primit un cod de la telefon si tot nu pot primi,dar pot sa trimit. numarul centrului de mesaje este in regula. am băgat si cartela in alt telefon si este aceeasi problema,va multumesc oricum tuturor!
0 Aprecieri
mayaaa33
Journeyman
Opțiuni
mai nou imi apare si chestia asta.am incercat toate modalitățile posibile!

20210320_210632_16927.jpg

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Din ce observ din acea captură ai blocate toate mesajele (activat). Dezactivează respectiva funcție și ai să poți primi mesaje.
0 Aprecieri
Ancuța
First Poster
Opțiuni
Da, am incercat dar din păcate nu funcționează!
0 Aprecieri
Rareștele
First Poster
Opțiuni
Da
0 Aprecieri