Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S24fe Vs A55

(Subiect creat la: 18-10-2024 07:30 PM)
761 Vizualizări
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Salut vi se pare aparte samsung s24fe fata de samsung A55 ma refer ca și aspect la felul cum arata ?

image

image

10 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cred că e ceva diferența la rame/display din ce îmi dau eu seama.
Verific spec și confirm sau nu daca sunt egale sau diferite.
Ceva diferențe sunt . Posibil la "ochiul liber" nu se baga de seama.1729269403771.jpg
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Mie nu îmi plac ca au margini groase eu ma uit la conținut video mai mult pe telefon și e deranjant
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am un s21 plus și de asta mi se par groase adică de la modelele s20fe, s22fe nu au scos Mai nimic cu aspect diferit ori ca iei unul din seria A sau unu din seria Fe sunt la fel ca aspect nu par diferite
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Chestia asta cu marginile groase e un moft prostesc deja , de parca marginile alea sunt pana la junatatea ecranului si strică experiența de vizionare. Hai să nu mai fim așa plângăcioși că nu a murit nimeni dacă are margini mai groase pe marginile telefonului. Sunt probleme mai mari decat niste margini care nu sunt chiar asa de groase!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
S24fe are un ecran mai de calitate
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mai luminos , culori mai bune.. e o diferență si intre A52s si S20 fe , de exemplu, la capitolul ăsta
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pentru ca diferența e asta, ecran care A55 nu-l are, deci e diferit!SmartSelect_20241019_061739_Google_1000033600_1729307859.jpg
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Stiu asta, dar detaliile fac diferența dacă vrei ceva diferit, iar S24fe, e ceva diferit desi nu pare. E 98% un fleagship, să nu uităm asta!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ce conteaza corpul? Este peste ce ofera seria A?Este un fleagship?Este, restul sunt povesti!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cine zice ca nu isi doreste ceva mai bun decat are înseamnă că e ipocrit! A55 e un telefon excelent dar S24fe, e altceva, să fim serioși. Nu ma interesează să iau un telefon ca să mă afirm cu el, ci să fie peste ce am acum, fie că e un A sau un S. Eu așa gandesc! Acum vreau un S24fe, dar pană iau alt telefon poate iau A55 sau A56.