Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S10 - supraincalzire telefon

(Subiect creat la: 30-06-2021 07:46 PM)
1123 Vizualizări
6illy
Helping Hand
Opțiuni

De la patch-ul din iunie, telefonul se incalzeste foarte tare fara a fi utilizat excesiv. Cineva cu un model din seria 10 care are experiente similare?

10 Răspunsuri
GR33K_G0D
Voyager
Opțiuni
In iunie a venit si canicula, deci wow ce surpriza, ca se incalzeste telefonul, cum ai vrea sa fie, inghetat? :))
0 Aprecieri
6illy
Helping Hand
Opțiuni
inteligent raspuns :))))
0 Aprecieri
GR33K_G0D
Voyager
Opțiuni
Si mai inteligenta intrebarea :))
0 Aprecieri
GR33K_G0D
Voyager
Opțiuni
Poti face diferenta intre incalzire si supraincalzire? Cum adica se supraincalzeste, trece de 50°C? Atunci poti vorbi de supraincalzire, altfel e ceva normal sa se incalzeasca pana la 40-44°C
GR33K_G0D
Voyager
Opțiuni

[editat de moderator: jignire]

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @GR33K_G0D ,

În această comunitate apreciem răspunsurile constructive, nu jignirile gratuite. Îți sugerez ca data viitoare să răspunzi la subiect. Mai mult, nu e nevoie să îți arăți superioritatea cunoștințelor doar de dragul de a demonstra că tu ești în posesia unor informații, iar altcineva nu. Scopul acestei comunități este ajutorul reciproc între utilizatori. Mulțumesc pentru înțelegere!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Mikke
Pioneer
Opțiuni
Salut. Bateria cum tine?
0 Aprecieri
6illy
Helping Hand
Opțiuni
Salut, in jur de 5 ore SOT. am schimbat-o in noiembrie la esd.
0 Aprecieri
alzr
Pathfinder
Opțiuni
Un prieten cu S10+ mai are aceasta problema, dar cred ca poate fi si din cauza caniculei cu temperatura ambientala foarte crescuta, si mie mi se incinge A52-ul foarte tare la incarcat pe vremea asta, chiar si afara daca il folosesc.
Mikke
Pioneer
Opțiuni
Eu am schimbat azi bateria si la mine se incalzeste telefonul, in special in partea stanga. Dar am pe cineva cu Huawei P30 Pro cu aceeasi problema si telefonul e nou. Asteptam urmatoarea actualizare sau salveaza datele si fa un reset din telefon, cu butoanele fizice, nu resetare din programul de operare.
0 Aprecieri