Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S10+ cumparat in 2023 / intrebare update

(Subiect creat la: 09-01-2023 12:01 AM)
1198 Vizualizări
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni

Salut,
Am cumparat ieri (ianuarie 2023) un Samsung Galaxy S10+ 128GB nou, iar cand am dat update la soft mi-a aparut un singur update de security din Octombrie 2022.

Mi se pare ciudat. La un Samsung Galaxy S9, la care am inceput update-urile foarte tarziu, a trebuit sa fac update-urile la rand, ca sa ajung "la zi". Si au fost multe, pentru ca era un model vechi, la care am inceput update-urile la multi ani de la lansare. La fel ca si cu acest S10+ cumparat in 2023, ma asteptam sa am multe update-uri individuale de facut, nu unul.

Ma intreb daca acest S10+ nu este cumva renewed si facut sa arate ca nou si sa fie vandut drept nou.

Comparativ cu niste video-uri unboxing S10+, am observat si ca nu am avut un sticker lipit de cheita pentru deschidere sim. Iar pe ecran, in loc de o foloie transparenta, am avut o folie cu text mare neagra cu inscriptie Galaxyu S10+.
Totodata, usita de la sim ramane un pic in exterior, sensibil, se simte la deget. Cu sim in ea sau fara sim, nu intra perfect in rama (ceea ce nu am intalnit la niciun alt Samsung).

Daca aveti vreo idee despre oricare dintre cele de mai sus, apreciez raspunsurile.

34 Răspunsuri
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni

In completare, pe adaptorul USB este scris SNMSUNG in loc de SAMSUNG.
Se pare ca am avut dreptate ca ceva nu este in regula cu pachetul telefonului.

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Probabil este un fake ordinar dacă în loc de sigla Samsung apare scris "greșit" o altă scriere.
Samsung nu greșește și de asemenea ai și probleme cu el după cum precizezi. Singura recomandare ar fi să te prezinți cu el înapoi de unde l-ai luat și să ceri banii înapoi ori un alt produs dar original și binenteles sa arate și să fie tehnic un produs nou. Baftă, să revii sa ne spui ce ai rezolvat.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Păi dacă este din magazin, înapoi cu el. La cât de vechi este ca serie trebuia verificat și data de fabricație, dacă are 3 ani la cutie nu cred că ține bateria foarte mult timp. Ca nou să vină cu ultimul update, pare cam dubios. Părerea mea.
Dacă nu este din magazin, te duci la Apaca la Samsung și vezi ce este cu el, pentru linistea ta.
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Să rezolvi situația și să ne spui detalii cum a decurs situația.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Dacă scrie SNMSUNG în loc de SAMSUNG e clar ca nu este original. Recomandat ar fi sa te duci de urgenta în magazin ai sa îți recuperezi banii
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De la ce magazin l-ai cumpărat telefonul sau de pe ce site?
0 Aprecieri
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni

L-am cumparat de pe Emag (partener/furnizor "Genstar I" care pare a fi o firma din Franta).
L-am trimis retur.

https://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-s10-dual-sim-128gb-8gb-ram-4g-black-sm-g975fzkdrom/...

0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Cel mai bine ar fi sa ii dai retur, sau să-l duci înapoi unde l-ai achizitionat.
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni

Da, l-am trimis inapoi 😞

0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Trebuie sa fi foarte atent la achiziționarea unui dispozitiv. Mare grija dată viitoare.
0 Aprecieri
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni

Este de pe emag, deci comandat online. Nu m-am asteptat la asa ceva 😞
Dar pe emag acum sunt mai multi selleri, de exemplu telefonul pe care l-am comandat e vandut de Genstar I prin emag.

https://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-s10-dual-sim-128gb-8gb-ram-4g-black-sm-g975fzkdrom/...

0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Când mai faci comenzi, asigura-te ca acel vânzător este de încredere. Nu toți cei care sunt în parteneriat cu eMAG-ul sunt și de încredere.
0 Aprecieri
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni

da, la momentul in care am facut comanda avea rating 4.5 si am crezut ca e ok. SI eu evit de obicei selleri cu rating mic

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

E clar ceva în neregula. Daca-ai achiziționat de la o persoana fizica, cel mai probabil e un fake.
Daca nu, verifica cu magazinul de unde l-ai luat.
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni

A fost comandat de la Emag (ma rog, un partener pe nume Genstar I, ca pe emag sunt mai multe firme care comercializeaza). L-am returnat.

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

De unde ai achiziționat acest telefon?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni

L-am achizitiat de pe Emag (furnizor Genstar I)

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Îmi poți trimite un mesaj privat cu IMEI și aflăm ce-i cu acest telefon.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Sam_Sun_Gel
Explorer
Opțiuni

IMEI: 356261/10/080712/0

IMEI: 356262/10/080712/8

S/N: R58M33XQSKP

dar l-am returnat intre timp, astept sa imi aprobe restituirea banilor.

samsung s10+ foto 1.jpeg

0 Aprecieri