Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme de localizare, nefuncționarea waze și google maps

(Subiect creat la: 20-05-2021 03:35 PM)
1566 Vizualizări
Catalinwin
Apprentice
Opțiuni
La S21 Ultra  am întâmpinat  probleme  la localizare când folosesc waze sau drive.pun telefonul in același loc la mașina și îmi da eroare de localizare, daca îl mut 20 cm mai in stanga funcționează.nu am suport cu magnet sau încărcare ca sa îmi facă probleme..fostul telefon, Huawei, a funcționat  în același loc ani de zile...
0 Aprecieri
17 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, încearcă sa dezinstalezi și sa reinstalezi aplicația. Poate aplicația este de vină. Aaa și sa ai ai funcția locatie activată
0 Aprecieri
Catalinwin
Apprentice
Opțiuni
Am facut asta și degeaba..
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Waze folosesc și eu însă funcționează cu locația activa pe telefon și nu am avut probleme cu traseul când foloseam
0 Aprecieri
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni

Mie personal nu mi s-a intamplat asa ceva. Dar daca te dai jos din masina in acelasi loc, la fel se intampla? Incearca si varianta asta. Daca merge cand stai pe strada cu telefonul in mana in afara masinii, atunci e de la masina :smiling-face:

0 Aprecieri
Catalinwin
Apprentice
Opțiuni
La 20 cm in mașina,de la grila de aerisire centrala, unde este suportul, nu merge iar pe bord,la ceasuri, merge...
0 Aprecieri
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni
Deci...nu e de la telefon zic eu. Poti sa faci toate bifele, sa instalezi ,reinstalezi. Schimbi pozitia telefonului, cel mai simplu.
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Intra in Setari>Aplicatii>Maps>Baterie, bifeaza activitatea in fundal, apoi intra in Optimizarea bateriei (meniul imediat urmator după bifarea permiterii activitatii in fundal) selecteaza de pe triunghiul unde scrie Aplicatii neoptimizate >Toate aplicatiile, cauti Maps si deselectezi bifa albastra. Se pare ca mai multi posesori de S21 au avut aceasta problema si asa au rezolvat.clipboard_image_1621513706079_1621513706079.jpgScreenshot_20210520-153111_Settings_124724.jpgScreenshot_20210520-153430_Settings_124726.jpg
0 Aprecieri
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni

Interesant. Dar daca debifeaza acolo, aia inseamna ca de fiecare data cand deschide altceva(gen whatsup)  in timp ce foloseste Maps, o sa i se inchida Maps(sau daca nu i se inchide, nu i se actualizeaza in timp real, decat cand o redeschide), ptr econimisirea bateriei. Aia inseamna "Background activity". Poate ma insel...dar de aceea pe modul default vine cu bifa pe albastru.

0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Background activity inseamna ca aplicatia ruleaza in fundal si dupā ce este "lasata in bara" de utilizator. Daca acea bifa nu este activata, aplicatia s-ar inchide imediat ce este trecuta in fundal. Samsung a bifat pe on toate aplicatiile care nu sunt esentiale( unele nu se pot dezactiva) pentru a economisi cat mai multa energie, dar problema apare cand, după aprox 20 de minute, sunt optimizate si devin inactive. De aceea exista acest meniu...pentru ca utilizatorul sa aleaga ce este mai important pt el. Inclusiv in Tips este precizat ca optimizarea la maxim a bateriei, va afecta precizia gps.
0 Aprecieri
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni
El s-a plans ca nu ii merge gps-ul, nu ca nu ii tine bateria.Nu vad de ce sa debifeze, dar daca tu ai probat si merge, atunci sa faca ca si tine. Ce tine de navigatie nu as debifa nimic, plus ca oricum in masina pui telefonul la incarcat, asa ca poate manca cata baterie doreste.
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Ca sa manance baterie, asa cum spui tu si sa fie activ gps tot timpul, trebuie sa debifeze optimizarea. Ce i-am spus sa faca, este exact opusul economisirii bateriei. Activitatea in fundal si optimizarea sunt 2 chestii diferite pe care le-am explicat mai sus.
0 Aprecieri
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni
Ai dreptate. Am citit mai atent ce ai scris mai sus
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Da, daca debifeaza "Allow backgroung activity" nu va mai primi notificari, mesaje, etc... de aceea am zis ca aceea bifa sa fie pe on. In optimizarea utilizarii bateriei i-am zis sa debifeze, tocmai pentru ca sistemul sa nu mai inchida aplicatia
0 Aprecieri
Catalinwin
Apprentice
Opțiuni
Am dezinstalat optimizarea!cand încerc din nou revin cu un mesaj .mulțumesc
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Poti face acelasi lucru si la Waze sau orice aplicatie care nu vrei sa fie oprita de sistem cand ruleaza in background.
0 Aprecieri
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Incearca cu alt card SIM. Pare a fi chestie de semnalul operatorului.
0 Aprecieri
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Ah, da-i si un reset de network, adica: settings- about my phone- reset- reset networks...ma rog, reseteaza conexiunile din meniu.
0 Aprecieri