Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Personalizare telefon

(Subiect creat la: 16-11-2023 06:31 PM)
551 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Voi aveți telefonul personalizat ? Mă refer in sensul că atunci când te sună cineva apropiat sa aibă un alt ton de apel și totodată să îi apară si fotografia?( asta te ajuta mult când ai telefonul in buzunar și deja știi cine te sună🙂) .Sau alte sunete de notificări la mesaje , WhatsApp,și notificarea curenta? Eu așa îl am.Voi cum îl aveți ?
24 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cea mai cea personalizate este un smart watch.
Notificari - check
Apel/sms/whatsapp/insta/faisbuk/mail - check.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Într-adevăr aveți dreptate...dar nu toți avem smart-watch🙂
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Asa e , eu am zis 'cea mai cea.'
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
De acord cu dvs.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Fara dvs. te rog !
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
De ce nu ?
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Din motive personale .
Nu imi place ca cineva sa mi-se adreseze cu dvs .
Chiar daca este o forma de respect ,iti multumesc dar prefer sa pastram o nota prietenoasa si sa ne spunem pe nume/nickname.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Este o forma de respect pentru o persoana căruia i te adresezi fata sa o cunosti
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu consider toti membrii comunitatii ca niste prieteni noi si vechi. Mai putin 2,3 membri care sunt pe post de 'tatici' care sunt pentru a ne pune pe directie !
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
"Cea mai cea", e să îl ții deconectat de la ceas, pus pe silențios, și așa nu te bate nimeni la cap. Ești liniștit o zi întreagă 😁
Eu am poze la contactele importante. Așa le găsesc dintr-o privire pe panoul lateral. Tonuri diferite nu pentru că oricum nu le țin minte.
Dar pentru o personalizare completă se pot pune rutine care să reacționeze la cuvinte cheie din mesaje și să îți citească mesajele importante, sau să sune diferit la acestea, sau să facă anumite lucruri când sună un contact anume. Tot prin rutine poți face telefonul să sune la un anumit apel, sau mesaj, și atunci când e pe silențios sau vibrație. Poți modifica fundalul contactelor în timpul apelului. E Android și se pot face multe, doar imaginație să ai... și chef. 😁
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Deja tu vorbesti de ceva de la N.A.S.A .
Eu abia am reusit sa creez o rutina cu incarcarea lui pe timpul noptii.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
🤣🤣
Daca ai reușit să faci una, restul sunt la fel.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Problema este ca sunt genul de 'short fuse' daca nu iese din prima ,e vai si amar !
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Ca întotdeauna aveți răspunsuri pe masură ! Mulțumesc. Referitor la tonuri de apel sunt convins că aveți câteva melodii preferate care cu ușurință le puteți recunoaște. Că și exemplu eu am melodia de la Titanic,cea de la Game of Trones , BrotherLouie (cânda suna fratele) și alte câteva mai ales la contactele de la Favorite. Ce spuneți cu Rutine ,@Naikkon mai in glumă a spus corect... pentru unii din noi ..N.A.S.A.🙂🙂🙂
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Culmea e că folosesc doar tonurile care vin preinstalate. Oricum eu nu mă stresez la mesaje sau apeluri. Dacă răspund, bine, dacă nu și mai târziu este vreme. Dacă e ceva important, atunci contactele care contează știu că trebuie să fie insistente 😁. Dacă știu dinainte că trebuie să primesc un mesaj important, atunci conectez ceasul la telefon, dar asta e rar.
În tutorialul cu rutine, am pus la sfârșit un comentariu în care am pus un astfel de exemplu. Oricum dacă vrei să faci așa ceva, eu sunt aici 😁
Pentru rutine mai sunt și șabloane dacă dai pe busola din dreapta semnului + de la rutine.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Din păcate nu folosesc Bixbi deoarece nu are și limba romana.Stiu că rutinele le poți face in limba romana dar este cumva complicat. In fine, mulțumesc !
3Merlin
Legend
Opțiuni
Domnule HONORiUS,
Dacă, ipotetic vorbind, v-aș suna imediat după miezul nopții într-o chestiune de viață și moarte de câte ori îmi recomandați să insist?
Că A20e nu suportă "short fuse" routines...
3Merlin
Legend
Opțiuni
Îndrăznesc să adaug tardiv (abia acum recitii subiectul inițial, postat de @Sippy_Only) că mulți posesori ai celor mai performante telefoane din seria Galaxy S folosesc doar o mică parte din puterea de calcul a dispozitivului.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Asta e corect. Dar nu neapărat cumperi un un produs premium pentru a scoate untul din el, ci de multe ori pentru că are o funcție pe care doar la acel produs o găsești, sau care o face mai bine decât cele mai ieftine 🙂
Referitor la lipsa rutinelor, folosim ce avem. Acum câțiva ani când chiar trebuia să fiu pe fază când primesc un apel important, am folosit antivirusul care avea o funcție de alarmă de ziceai că începe războiul, și o foloseam pe aceea când eram plecat de acasă. Funcționa dacă îmi trimitea un anumit cod pe SMS persoana care trebuia, și suna acea alarmă indiferent de setările de la sunet. Deci metode tot se găsesc pentru urgențe.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Mulțumesc pentru înțelegere!
😉