Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

nu funcționează RCS (mesaje chat)

(Subiect creat la: 14-12-2020 06:55 PM)
1171 Vizualizări
Dutu
Navigator
Opțiuni

image

Am mai postat o data, dar nu cum trebuie. 
Are idee cineva de ce nu funcționează RCS pe sim 1 ci doar pe sim 2? Menționez faptul ca, acum câteva zile pana sa resetez telefonul functiona fără sa fac ceva setari anume.
Mulțumesc!
18 Răspunsuri
Juliette3
Explorer
Opțiuni
daca functiona inainte de reset, poate e nevoie de ceva parametrari schimbate de la operator.
0 Aprecieri
Dutu
Navigator
Opțiuni
am cautat tot internetul, nu găsesc nimic. am făcut și setările operatorului trimise tot de ei
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Poti sa mai incerci o chestie. Descarca aplicatia messages de la google si testeaza cu aceasta in locul Samsung Messages (doar ca si test).

0 Aprecieri
Dutu
Navigator
Opțiuni
M-am gândit la asta, tot nu funcționează 😅
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu stii pe nimeni cu alt telefon unde sa testezi SIM-ul tau sa vezi daca pe alt dispozitiv functioneaza?

Dutu
Navigator
Opțiuni
tocmai ce am încercat și ghici ce, pe aplicația default de la Samsung nu merge dar pe cea de la google merge 😑
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu am incetat sa mai folosesc Samsung messages si stiu ca functioneaza cu Google Messages pentru ca RCS initial acolo a fost conceput sa functioneze. De ceva timp au adus functionalitatea si pe Samsung messages insa nu cred ca e integrata si functionala 100% inca sau mai are mici scapari uneori.

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Oricum... e cam tarzie aparitia RCS pe piata... ai cu cine sa il si folosesti?
Din ce mi-am dat eu seama, nu prea ma ajuta (toata lumea e obisnuita cu whatsapp, viber, messenger si etc).

0 Aprecieri
Dutu
Navigator
Opțiuni
surprinzător și pentru mine, da am cu cine folosi, cu toate ca și whatsapp foarte des. Enervant pentru mine este ca merge pe sim 2 și nu mai merge acum și pe 1 ... în fine, poate o sa meargă în viitor, nu mai bat capul. Nu trec pe aplicația celor de la google deoarece îmi place mai mult asta de la Samsung. mulțumesc!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asta e ciudat... ca tot cu Samsung messages functioneaza pe unul din SIMuri. Probabil e o combinatie intre setari de operator si samsung messages .. probabil se va rezolva in timp. Poate o data cu Android 11.

Dutu
Navigator
Opțiuni
Chiar, o alta faza. Eu mi-am pus android 11 beta înainte de resetare, și acolo functiona tot pe ambele simuri, din acest motiv nu cred ca este de la operator
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, dar uite de exemplu VoWifi la digi mobil. Uneori functioneza, alteori nu (si din ce am inteles e din cauza ca ar lucra ei la serviciul acesta). Nu e acelasi lucru, dar ca si idee. Poate fi de la operator insa probabil nu e, cum zici si tu.
Chiar nu pot sa imi dau seama care poate fi cauza. 

0 Aprecieri
Dutu
Navigator
Opțiuni
Pana nu aflu oricum nu ma las. Am cautat pe tot internetul în toate modalitățile posibile și degeaba. Este o singura soluție care faci anumite chestii și setari pe aplicația celor de la google și forțez sa funcționeze RCS, și chiar merge. Problema mea este ca vreau sa folosesc în continuare aplicația de la Samsung.
Când aflu problema totuși am sa postez, poate nu sunt singurul.
Mulțumesc de ajutor!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu placere! Sa ne tii la curent!
Bafta 🙂

0 Aprecieri
Dutu
Navigator
Opțiuni
Sigur!
O seara buna!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

In setarile mesajelor, la partea de chat, ai verificat?

0 Aprecieri
Dutu
Navigator
Opțiuni
da

Screenshot_20201214-193629_Messages.jpg

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
0 Aprecieri