Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu am primit actualizare la Android 11!

(Subiect creat la: 12-04-2021 09:22 PM)
925 Vizualizări
Stan21
Apprentice
Opțiuni
Samsung Galaxy S10 model SM-G973F.
6 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut.
Ca să îți putem oferi un răspuns,ne-ar ajuta să ştim CSC-ul.

Setări/Despre telefon/Informații software/Versiune software furnizor de servicii
Settings/About phone/Software information/Service provider software version

Practic informația de aici,la mine este ROM(România -general) tu poate ai altceva.

Screenshot_20210216-132733_Settings_11705.png

0 Aprecieri
Stan21
Apprentice
Opțiuni
.

20210412_215913_1471.jpg

0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Este cumpărat din România?
Pentru că este destinat şi optimizat pentru United Kingdom,din câte văd.(CSC -XEU)
Însă normal ar trebui să primeşti actualizări pentru CSC ROM(România-general) având la service provider ROM

Poți utiliza aplicația Smart Switch for PC,o instalezi pe un PC/Laptop şi cu cablul de date conectat la smartphone şi la PC/Laptop verifici care este situația,dacă apare sau nu vreo actualizare disponibilă.
Tutorial de utilizare pentru această aplicație găseşti fie căutând pe Samsung Members discuții similare,fie în mediul online.

Dacă nu rezolvi cu Smart Switch for Pc, ar mai fi următoarele soluții,strict din punctul meu de vedere.
1. Faci un bkp complet al tuturor datelor,plus sincronizare dacă este cazul.
2. Cu SIM-ul în telefon intri în Recovery mode şi alegi Wipe data/factory reset,urmând să reconfigurezi conturile,setările şi aplicațiile.
Apoi verifici din nou prin OTA( Over the air)dacă ai actualizarea Android 11 disponibilă.
3. Apelezi la un service autorizat să îți rescrie ultimul firmware pentru CSC-ROM,urmând să primeşti update-uri pentru România-general...fie ultimul firmware pentru CSC -XEU şi vei primi update-uri pentru United Kingdom XEU.
Alegerea o faci tu,atat doar că va trebui să ții cont de faptul că în service s-ar putea să nu fie de acord cu rescrierea firmware-ului.
Va trebui în această situație să utilizezi aplicația Odin şi să rogi un prieten care ştie procedura să rescrie el firmware-ul.
Totuşi este de preferat să o facă un profesionist din service.
Macoveiadrian
First Poster
Opțiuni

Buna ziua , nu imi face update . Spune ca am cel mai nou soft, desii nu din 2019 nu are actualizare . 

Screenshot_20210727-160809_Software update.jpg

0 Aprecieri
Stan21
Apprentice
Opțiuni
Nu, dispozitiv-ul nu este achiziționat din România și da din UK! Nu știu dacă mă voi complica! Adică se merită actualizarea sistemului la Android 11 ? Oricum îți mulțumesc pentru informații!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Categoric merită.
La un moment dat oricum vei dori să faci această trecere la Android 11,plus că este vorba şi de patch-urile de securitate.
Dar nu te poate obliga nimeni!
🙂