Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mufa incarcare

(Subiect creat la: 01-06-2023 09:26 AM)
451 Vizualizări
Chelios1994
Navigator
Opțiuni
Salut. De un timp am problemele cu mufa de incarcare. Cand il bag la incarcat, are momente cand incarca din prima, alteori trebuie sa misc putin cablul ca sa incarce. Cablul este nou. Aveti idee sa fie problema cu mufa sau sa se adune praf in ea si sa nu intre complet? Multumesc mult.
12 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Încearcă cu un alt cablu și vezi dacă face la fel. Cablul este original Samsung?
Chelios1994
Navigator
Opțiuni
Da, este original. Mai aveam unul de la huawei si la acela nu.mi facea probleme. Doar ca nu incarca super fast charge. Doar fast charge..De aceea am cumparat unul original samsung
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Verifica portul telefonului cu o lanterna. Ai încercat cu alt cablu/încărcător Samsung?
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Prima data verifica daca ai curata mufa de incarcare. Se pot strange acolo ceva scame si impiedica intrarea mufei corect.
Daca ai ceva acolo curata cu un varf de scobitoare (subtiat rau) , ai grija la acei pini de incarcare . Sa nu bruschezi pe acolo ca risti sa faci mai rau decat mai bine.
Daca ai eliminat ce e acolo si tot sunt probleme cu conectarea atunci testeaza un alt cablu. Dar sa fie de origine ,nu chinezarie.
Revino cu feedback
SMSGGalaxy
Pathfinder
Opțiuni
Bună ziua ! În legatura cu mufa de încarcare poti curăța cu o periuță veche de dinți sau orice fel de periuță sau poți absorbi ușor cu un mic aspirator de mașină sau normal și verifică adaptorul să fie de samsung si poti verifica adaptorul la un alt dispozitiv android pentru mai multe informatii vă rog întrebați-mă
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Eu am curățat ușor cu atenție cu un ac de cusut, se adună destul.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Verifica dacă nu cumva ai ceva praf în mufa de încărcat. În caz de este curata și tot face asa, încearcă sa mergi cu el intr-un service autorizat Samsung.
Bafta !
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Chelios1994 !

Dacă problemele persistă chiar și după ce cureți mufa îți recomand să mergi la un centru service autorizat Samsung, pentru un diagnostic precis.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Androidus
Voyager
Opțiuni
Tipic USB - C
De aceea eu as promova mufa de la Apple lighting in UE și world wide.

Când intra dânsa (USB - C) in dânsul apar defecte ca e "moale" înăuntru acolo.
Dar când intră dânsul (lighting) figuros in dânsa e tare, rezistent si de durată
0 Aprecieri
Androidus
Voyager
Opțiuni
La un A70 am înlocuit mufa interioara de alimentare. Bine ca era încă în garanție.
Am vazut un interviu pe aici cu un service samsung și cel mai frecventa intervenție era schimbarea de mufa usb-c
0 Aprecieri
Chelios1994
Navigator
Opțiuni
Va multumesc pentru ajutor. Am incercat cu un alt cablu si nu mai are treaba. Am incercat sa curat cu un ac si nu prea a iesit mizerie.
0 Aprecieri
Lukian
First Poster
Opțiuni
Curata mufa de incarcare,dar nu cu ac metalic,foloseste o scobitoare rupta pe jumatate
0 Aprecieri