Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Linie Verde Ecran S20+ 5G

(Subiect creat la: 04-06-2024 10:18 PM)
2922 Vizualizări
AdyEy
Pathfinder
Opțiuni
Salutare
Știe careva care este problema cu o linie verde care a apărut dintr o data pe display și nu mai dispare. A apărut pur și simplu fără nici un șoc mecanic sau ceva.
Pe diferite surse spune ca ar fi o problema hardware. 
Mulțumesc anticipat 

image

11 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Este o defecțiune hardware a ecranului. Se poate remedia doar în service prin schimbarea ecranului.
AdyEy
Pathfinder
Opțiuni
Pai e o prostie frate.
Adică sa apară degeaba asa fără sa ii fac nimic.
Cei de la Samsung nu fac nimic în acest sens
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Și norii apar din senin, nu? Nu exista o explicație oficială, dar se pare că problema ar apărea în timp prin degradarea conectorului de la ecran cauzată de temperaturi ridicate ale telefonului. Poți căuta aici pe comunitate alte postări cu acest subiect care a fost dezbătut destul de mult.
AdyEy
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc de info
AdyEy
Pathfinder
Opțiuni
Sincer linia dintr o data a apărut în timp ce stăteam pe telefon. Știu ca nu merita sa schimbi display ul
Cu toate ca telefonul asta merge super bine, a fost foarte bine întreținut dar ma deranjează maxim linia verde
Cred ca voi opta pentru un 15 pro sau s24+
Încă ma gândesc la asta
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Dacă nu cumva ma înșel, seria s20 a avut o problema hardware la conectorul dintre display și placa de baza. Acel conector/cablu în timp s-a deteriorat, de obicei din cauza căldurii cum seria s20 a avut și probleme cu supraincalzirea.
Ce poți sa faci e sa schimbi ecranul. Dacă te duci la un service autorizat samsung, le explici cum s-a întâmplat, poate ai noroc sa ți-l înlocuiască după verificare. Dacă nu, o sa îți comunice un preț, apoi e alegerea ta dacă vrei sau nu.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Samsung a pierdut parteneriatul cu ifixit, ce furniza piesa pt ei. Gen compatibil cât și original. Din cauza costurilor mari pt piese, ifixit au anulat parteneriatul. Asa ca telefoanele samsung vor deveni mai greu de reparat după ce trece o perioada ca nu vor mai fi piese.
La băieții ăștia ca exemplu încă găsești piese și la s6-8 noi. Iar prețul...dacă și la s6 un ecran e peste 500 de lei la 9 ani de la lansare...o fi el 2k dar totuși. Bateriile eram ok, 100 de lei sau 100 și un pic.
Aveam o speranța sa iau de la ei o baterie la s7 edge sa îl mai salvez, are niște setări bune pt muzica ce acum nu mai are samsung ca le-au scos pt dolby atmos...care cel puțin pe căști nu aud nimic diferit, nici în mașină. Nici cu sound assistant nu rezolv problema.
Efectiv, funcția surround și amplificare tub electronic (pt bass) nu mai exista nicăieri de la s9 în coace. Poate pe a7 mai ai funcțiile alea.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

@Bluelytning , @LioxTerra , nu e prima data cand faceti off topic. Comentariile care nu isi au rostul pe aceasta postare au ajuns in spam.

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Din păcate este o problema Hardware întâlnită des la Seria S20.
Soluția este înlocuirea display-ului.

1306.97 Lei este prețul total la toată lucrarea acum.
Piesă: Modul Display
Preț Piesă: 944.1 Lei
Manoperă: REPARATIE TELEFON/TABLETA
Preț Manoperă: 140 Lei
Include Adeziv: Da
Preț Adeziv: 51.78 Lei
Baterie: 171.09 Lei

La înlocuirea ansamblului display este obligatoriu și schimbarea bateriei. Costul acesteia este înclus in prețul final

( Asta scrie pe site-ul Esd România)
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Eu știu, dar posesorul respectivului telefon decide dacă îl mai face sau nu.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Aa..super atunci.
Acum am văzut toate comentariile.
Sunt doua telefoane bune, eu as opta pentru S fiind fan Android ( apk, moduri, personalizare)

0 Aprecieri