Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S9 - eroare umiditate in portul de incarcare

(Subiect creat la: 02-02-2021 12:06 PM)
1621 Vizualizări
adm8n23
Explorer
Opțiuni

Salutare de o ora îmi arata asta 

image

Eu nu am umblat cu el prin ploaie sau sa îl ud, doar asa îmi apare, ce ar trebui sa fac cu el, am făcut tot ce îmi zicea sa îl usc si sa îl scutur si tot îmi apare , este samsungul cu probleme la baterie, am mai vb despre asta pe celalalt tel. 
10 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Poate ați ținut degetul în jurul portului și s-a adunat transpirație, când ați navigat mult pe telefon
0 Aprecieri
Stefangsm
First Poster
Opțiuni
Salut
închide telefonul pune-l la încărcat si apoi deschide-l
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Pai nu cred că se incarca când apare mesajul cu port USB Type C umed
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Când începe să facă chestia asta fara sa fie ud trebuie schimbat portul USB Type C de fapt cred că se schimba jumătate din placa de baza cea din partea de jos care conține portul ! Așa am pățit și eu cu un A5 2017 mereu îmi baga umezeală port USB Type C și mi a fost schimbat pe garanție atunci după nu am mai avut nici o problemă
0 Aprecieri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
încearcă speaker cleaner de pe magazin play, și ține-ne la curent
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @adm8n23 ,

În primul rând, testează încărcarea cu alt cablu și vezi dacă primești același mesaj de eroare. În cazul în care tot nu poți încărca, trebuie să aștepți până la 48 de ore pentru a fi eliminată orice urmă de umezeală din port (așa spune teoria). 

Asigură-te că nu expui telefonl într-un mediu cu umiditate crescută.

Mai introducem un dacă. În cazul în care eroarea persistă, încearcă o resetare generală a telefonului

Și un ultim dacă. Ultima măsură ar fi să contactezi un centru service autorizat Samsung, pentru o diagnosticare precisă și oficială. Lista o poți găsi aici: https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

Mult succes, așteptăm vești bune de la tine!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
adm8n23
Explorer
Opțiuni
ok o sa vedem mâine dacă apare tot asa , deocamdată nu ma lasă să îl încarc
0 Aprecieri
gica contra din vois
First Poster
Opțiuni
A mers cu schimbarea cablului
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
încearcă sa pui în portul usb șervețel, și lasa-l acolo câteva minute, dar sa fie telefonul inchis,dacă o sa fie ceva umiditate o sa fie absorbit de șervețel..
0 Aprecieri
Alexandru_Marian72
Pathfinder
Opțiuni
Așa mi-a arătat și mie la un A5 2017, a intrat apă în el chiar dacă portul era închis. Încearcă să ștergi telefonul cu un prosop și după îl lași o oră sau două într-un hanorac, tricou sau altceva din material textil. Dacă și după nu-ți dispare înseamnă că a intrat apă în el. Mult succes !
0 Aprecieri