Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S20 Plus sau iPhone 11 Pro Max?

(Subiect creat la: 13-06-2022 12:07 AM)
734 Vizualizări
rebecaroca23
Navigator
Opțiuni

Bună seara! Poate nu este locul potrivit unde să pun această intrebare dar totuși as vrea să știu dacă se merită să renunț la samsung  pentru un iphone 11 pro max. As vrea sa trec ori la samsung s20 plus ori la iphone 11 pro max. Ce părere aveți? 

0 Aprecieri
27 Răspunsuri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Asta depinde doar de tine și dacă desigur ești familiar cu sistemul celor de la Apple (IOS) față de sistemul de operare Android.

Totuși asta e părerea de când am telefoane cu android și desigur de la Samsung niciodată nu am putut schimba sistemul de operare și să trec la IOS fiindcă m-am obișnuit cu acest sistem chiar dacă sistemul celor de la Apple este mai stabil și nu prea au așa de multe bag-uri față de android, mie cel puțin nu îmi plac telefoanele de la Apple nu am nimic cu ei așa cum nu am nimic cu android dar pur și simplu nu îmi plac.

Dar repet este strict alegerea ta dacă vrei să treci de la un sistem la altu cât și de la un brand la altu !

Noi aici îți putem sugera să rămâi pe sistemul de operare android a celor de la Samsung în colaborare cu Google fiindcă aici este o platformă Samsung.
rebecaroca23
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc. Tocmai de aceea am si zis ca poate nu isi are locul aici intrebarea mea. Întotdeauna am iubit telefoanele samsung si bineinteles odata cu ele sistemul de operare android. Dar m.am gandit ca poate cineva, de pe aceasta platformă, se află în aceeași situație ca si mine, marea dilemă a alegerilor :)) am o prietenă care a trecut de la android la ios si ma sfătuiește să fac la fel dar doar o singura persoană nu ma poate convinge sa renunt atat de usor la android. Dar o sa mai cer pareri si in alta parte si într-un final voi lua o decizie.
0 Aprecieri
mrAnghel
Pioneer
Opțiuni
Ia IOS fără probleme.
rebecaroca23
Navigator
Opțiuni
Zici că se merită ? 🤗
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Pe s20 plus nu merita sa treci. Doar de la s21+ in sus. (S21+, s21 fe, s22) etc
rebecaroca23
Navigator
Opțiuni
Pai de ce? Cică până in momentul de față s20 plus ar fi cel mai bun dintre telefoanele samsung.
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Nu e adevarat. S20 plus pe langa faptul ca a fost lansat acum aprox 2 ani, adica e vechi, mai are si procesorul praf, iar bateria tine putin din cauza asta.
0 Aprecieri
rebecaroca23
Navigator
Opțiuni
Nu știam că are probleme cu bateria.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Trecerea la de la Android la iOS este una majora. Sotia mea a trecut la Android dup.a 10 ani de folosit iOS si nu a regretat nici o clipa. 

Eu inca folosesc un iPhone ca si telefon de serviciu si nu mi-am schimbat deloc parerea despre iOS. Nu imi place si nu ma pot obisnui deloc cu el. 

Am lasat o comparatie aici intre un Note 20 si un iPhone 12 PRO: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-note20/comparatie-samsung-galaxy-note-20-ultra-5g-v...

Eu nu as lua in considerare seria S20. Ori S21 ori S22. Mai ai ca si optiune S21 FE.

Sa ne zici ce te hotarasti si bafta in luarea deciziei! 🙂

0 Aprecieri
rebecaroca23
Navigator
Opțiuni
Am citit undeva că S20 plus ar fi cel mai bun telefon de pana acum si de aceea m-am gândit la varianta asta. Ceea ce imi place la telefoanele Iphone e faptul că atunci cand il țin in mână chiar se simte că este un telefon bine construit, este greu ceea ce imi da senzația de telefon premium 🤣 nu știu cum sa explic, e altceva cand țin un Iphone in mână decât un Samsung. Si design-ul e foarte frumos, camerele fac poze foarte foarte frumoase si detaliate, cel puțin asta am constatat eu zilele trecute in magazinul altex plus multe alte lucruri. E o decizie destul de grea. Am samsung de aproape 10 ani si imi este putin teama sa fac schimbarea asta majora.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

S20 este un telefon lansat acum 2 ani jumate si chiar nu merita sa il achizitionezi in momentul acesta. A fost un telefon bun dar urmatoarele serii vin cu imbunatatiri din toate punctele de vedere. Perioada mai lunga in care primesti actualizari, hardware, software, etc.

Legat de design, ai dreptate, si mie imi place sentimentul pe care ti-l lasa un iPhone atunci cand il ai in mana... dar nu as lua un telefon doar pentru asta :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

Oricum, si daca faci trecerea... poti oricand sa il dai si sa iti iei un Samsung.

rebecaroca23
Navigator
Opțiuni
Da. E bine totuși că nu se devalorizează așa de ușor ca și un telefon samsung. O sa incerc totuși un iphone, să văd daca ma pot obișnui cu el. Unii spun ca odata ce îți cumperi un iphone nu poți sa il mai lasi pt nici un alt telefon 😅😅 o să vedem dacă chiar asa va fi
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Bună, părerea mea e tot Samsung indiferent de model
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu personal sunt fan Samsung si nu voi trece pe iOS niciodata din motive ce tin mai mult de partea...tehnica, ca sa spun asa. Sunt o persoana pasionata de IT si tehnologie in general si personalizez destul de mult telefonul. Acesta este un lucru care lipseste aproape complet la iOS si iPhone. Faptul ca nu pot schimba icoanele, aspectul si multe altele este un "show stopper" pt mine.

Cu toate acestea as zice sa faci pasul si sa incerci si tabara Apple. Poate este surprinzator ca iti fac recomandarea asta dar incerc sa fiu obiectiv si sa judec putin altfel...

Esti fata, probabil nu te intereseaza atat de mult tehnica incat sa iti faci jailbreak si sa vrei nush ce minuni pe iPhone-ul ala. Vrei sa ai un telefon premium care arata bine, merge cum trebuie, nu se blocheaza, face poze si filmeaza super...un fel de all-in-one super si frumos pe deasupra si care nu se devalorizeaza.

Telefonul a trecut de mult de la faza in care era un simpku accesoriu sau gadget, la cea in care stabileste de la inceput un anumit nivel in ceeace priveste persoana ta, la fel ca niste haine, un ceas sau o masina...unele lucruri au atat o latura functionala cat si una "fashion" ce tine de aspect, stil, etc. Nu doar iPhone-ul iti poate oferi asta....Samsung are gama Bespoke care personalizeaza tanumite modele pentru a le face speciale si daca ar fi sa iti recomand ceva mai degraba ti-as recomanda sa iei o varianta a noului Samsung Z Flip de anul acesta care se anunta a fi un telefon WOW si care va avea rezolvate multe din minusurile generatiilor trecute. Asta daca vrei o alegere bazata pe stil si efectul pe care il produce....macar iei ceva diferit pt ca fiecare dintre noi suntem diferiti si meritam

Succes in alegerea pe care o faci...

P. S. Aaa si eram gata gata sa uit.....conteaza si ce au cei din cercul tau de prieteni, amici, cunoscuti, familie etc....odata ce schimbi ecosistemul este bine sa vezi in ce zona te afli pt ca este mult mai usor sa partajezi poze, filme, muzica, etc intre dispozitive aflate pe platforme similare.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
rebecaroca23
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc. Bine punctat totul. Din cercul meu de prieteni majoritatea au Iphone, dar am si prieteni care au android, nu neapărat samsung. O prietena are un Iphone 11 pro max si zice ca e super întru totul. Candva am zis ca in viata mea nu o sa las Samsung-ul pentru Iphone dar acum mi.am cam schimbat parerea si vreau sa incerc si un Iphone
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asculta-ti "inima" si fa alegerea pe care o simti. Pana la urma, nu te "mariti" cu iPhone-ul ala, daca nu iti place, la urmatorul schimb de telefoane poti reveni la Android si Samsung.

Daca nu o faci in schimb, vei ramane cu o atractie pentru un telefon pe care nu l-ai luat desi ai fi putut. Regretele sunt tardive de multe ori asa incat actioneaza acum decat sa te framante o intrebare la care nu ai raspuns...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
rebecaroca23
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc. O fac trecerea asta până la urmă, vad cum ma descurc cu el si daca nu imi place, cum ai zis și tu, o sa il schimb si cu asta basta😁
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu am un S10+ și un Iphone 8 plus,.Pe parte de baterie ma tine mai mult Iphone 8 plus.Pe S10 + dacă filmez vreo 5 min..sa vezi cum se duce bateria în jos,în schimb la Iphone nu.....Pe Android multe aplicatii nu își are rost în meniu.Tin de S10 + ca nu am bani de altu😅😅..Vroiam S22 + dar ce preturi are....
0 Aprecieri
rebecaroca23
Navigator
Opțiuni
Deci pebtru tine Iphonul este mai ok
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pe parte de baterie și eco sistem da..dar pe parte de camere tot samsung e...
0 Aprecieri