Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Fps în scădere

(Subiect creat la: 16-07-2021 07:40 AM)
490 Vizualizări
Vlad1
Explorer
Opțiuni

Salutare! Atunci când joc Wild Rift ***** cca. 15 min telefonul ( Samsung Galaxy s20 Plus) se încălzește puternic iar fps.urile din joc scad. Am trimis tichete si la RIOT iar în urma aplicării recomandărilor lor problema nu s-a rezolvat. Este destul de frustrant având in vedere că acum 4 luni nu am experimentat acest inconvenient si toate stările aplicației erau la high/very high. Mă gândesc ca poate terminalul meu nu mai duce pasul, dar nu este chiar atat de vechi. Mi-as dori sa primesc niste soluții (fie de la ceilalti utilizatori, fie de la lucrătorii Samsung).

Vă mulțumesc pentru atenția acordată!

7 Răspunsuri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Salut , este normal când telefonul ti se încălzește sa se comporte asa , doar cele de gaming nu fac asa din cauza răcirii lor . Stai liniștit telefonul tău nu are nimic .
Vlad1
Explorer
Opțiuni
Salutare! Îți mulțumesc pentru răspuns! Mă bucur sa aud ca terminalul meu nu are vreo defecțiune. Chiar începusem sa ma îngrijorez.
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
throttling cpu asa cheamă problema asta ! Cauta pe net sa vezi și te vei convinge ca nu ai nimic la telefon .
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am o intrebare momentan pt tine...

In decursul celor 4 luni de cand ai inceput sa joci ai avut vreo actualizare la joc?

Telefonul nu este vechi si ar trebui sa fie perfect capabil sa ruleze un joc de acest gen. Totusi, in decursul timpului se pot modifica setari, se pot insala aplicatii suplimentare care pot afecta performanta unui telefon. Pt a face o comparatie corecta, ar trebui sa verifici jocul in exact aceasi configuratie si cu aceleasi aplicatii instalate pe telefon. Si nu imi spune ca in 4 luni nu ai pus nimic pe telefon ca este greu de crezut....

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Vlad1
Explorer
Opțiuni
Salutare! Într-adevăr în cele 4 luni jocul a "suferit" anumite update-uri si recunosc ca am mai instalat pe telefon anumite aplicații. Ce mi-ai recomanda în această situație?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pentru inceput as zice asa... Incearca sa gasesti pe APKMirror o versiune mai veche a jocului...sa zicem de acum aprox 4 luni. Toate au data lansarii deci ar fi usor de gasit. Instaleaza acea versiune de joc, eventual dezinstaleaza aplicatii care ar putea afecta performanta si pe care le-ai adaugat intre timp...aici este mai greu de stabilit care: in general chestii care ruleaza in background, au legatura cu functiile telefonului, etc. As verifica si setarile Game Mode sa fie ok si tunate spre performanta.

Apoi as rula jocul sa vad cum merge. Banuiala mea este ca in decursul acestor luni, a existat un update care a schimbat performanta.

Ca test extrem (dar ai avea prea mult de munca după aia) ai putea da un factory reset la tel si sa instalezi doar jocul (varianta sa de acum 4 luni) si sa vezi cum merge. Am certitudinea ca iti va functionala fel de bine ca atunci. Nu exista o componenta care sa se duca intr-un timp atat de scurt si in caz ca ar fi una, nu ar mai merge nimic nu doar un joc. Ce se poate intampla este ca datorita unui update (ori la joc, ori la telefon) sau anumite aplicatii adaugate sau setari, sa solicite telefonul mai mult si acesta sa se supraincalzeasca, ducand la scaderea performantelor in aplicatiile intensive

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Vlad1
Explorer
Opțiuni
Îți mulțumesc pentru răspuns și recomandări. ❤ Le voi aplica
0 Aprecieri