Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Deblocare telefon

(Subiect creat la: 29-01-2022 04:44 PM)
786 Vizualizări
MarianMM
Apprentice
Opțiuni
Bună ziua.
Am un Samsung galaxy S9+ și nu l-am mai folosit de vreo 2 săptămâni. Ieri am încercat să îl aprind, și când sa il deblochez cu amprenta, acesta mi-a mai cerut în plus sa desenez un model, însă eu nu am configurat niciun model pentru deblocarea de rezervă, aveam un cod pin. Nu mai știam parola de la contul de Samsung, și am dat să o resetez și bineînțeles, s-a deconectat și telefonul de la cont. Am vrut sa încerc să îl deblochez din aplicația FindMyMobile însă nu mai pot acum. 
Reset din fabrica nu vreau să îi dau, deoarece nu vreau sa pierd datele de pe el.
Mă poate ajuta cineva cu rezolvarea problemei, vă rog.
0 Aprecieri
7 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ti-ai dat sign out de pe contul Samsung si de asta nu mai pot din find my mobile?

0 Aprecieri
MarianMM
Apprentice
Opțiuni
Nu am dat sign out. Am vrut sa ma conectez pe PC și nu mai știam parola de la cont și a trebuit să resetez parola și automat s-a deconectat de pe telefon. Am cautat pe internet, am găsit ceva de contul google dar nu funcționează metoda. Și automat dacă nu sunt conectat la contul samsung nu pot face nimic.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Bun, de intrat in telefon ai reusit sa intri? Ai zis ca aveai cod PIN. Daca da, asigura-te ca esti logat cu contul Samsung si dai unlock de pe site-ul find my mobile. Va reseta metodele de blocare ale telefonului(pin, model, amprente, etc).

0 Aprecieri
MarianMM
Apprentice
Opțiuni
Avem pin, dar nu îmi da pin-ul îmi da modelul. Nu știu de ce. Nu mai sunt conectat la contul samsung pe acel telefon pentru ca am resetat parola și îmi da notificare sa ma conectez la cont, însă nu pot pana nu deblochez telefonul. Amprenta o citește însă îmi cere și model.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am inteles acum!

Din pacate nu ai multe optiuni in situatia ta. Poti incerca sa contactezi un centru autorizat Samsung... poate te pot ajuta acolo.

0 Aprecieri
MarianMM
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc. Am să încerc.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Poti pune o poza cu ecranul in care cere pin-ul si nu modelul ?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri