Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum credeți că va arăta S25?

(Subiect creat la: 12-01-2025 12:08 PM)
244 Vizualizări
Negasitpato
Explorer
Opțiuni
Lasa-ți un comentariu, si puneți-vă părerea cum va fii!!
24 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Cauta pe net..deja au apărut unele poze cu el😊
Negasitpato
Explorer
Opțiuni
Ok mersi
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, poti cauta pe Google si sigur vei găsii mai multe detalii atât despre design cat și specificatii.
Iti atașez și eu un link aici
https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/cum-arata-samsung-galaxy-s25-ultra-pe-albastru-plus-o-nou...
Negasitpato
Explorer
Opțiuni
Am inteles!
0 Aprecieri
Liviuman
Troubleshooter
Opțiuni
S24ultra având colțurile puțin tocite. Cred că SD Elite va face diferența. Imediat după lansare se va vorbi de S26ultra
Negasitpato
Explorer
Opțiuni
Si eu cred la fel, va fii interesant:)
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. E plin internetul cu poze cu seria S25. Găsești și specificații și poze cu modelul.

Și corect gramatical se scrie "Lăsați un comentariu, spuneți-vă parerea desre cum va fi!". Ca nu ai cum să îți "pui" părerea, ca nu e cuier.
Negasitpato
Explorer
Opțiuni
Greseala mea, mersi!
Windowfluos
Voyager
Opțiuni
ca S23 Ultra dar plat si cu curburile ca la displayul de la ultimele telefoane din seria A (A6+,A7,A8,A9)
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Intr-o propozitie de 9 cuvinte, ai reusit sa ai 4 greseli.... Invata întâi sa scrii si dupa ar trebui sa te preocupe cum arata S25.
- "lăsați" se scrie fara cratima
- inainte de "și" nu se pune virgula
- "spuneți-vă" in loc de "puneți-vă"
- la "cum va fi" se scrie "fi" cu un "i" nu cu doi

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
PACRi
Maestro
Opțiuni
This is the way.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Impossible to see, the future is...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
APOLLODOR
Explorer
Opțiuni
Toți mai greșim domnule profesor 😂, tu ești ăla perfect? Fără supărare.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da.

APOLLODOR
Explorer
Opțiuni
Asta crezi tu😂 dar ...
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Evident, glumeam.

Lasand insa gluma la o parte, nu este vorba de perfectiune, este pur si simplu vorba de indiferenta. Si restul am ajuns sa trecem cu vederea sau sa ignoram chestii care are trebui sa fie normale si de bun simt dar care cumva au ajuns sa fie extraordinare.

Eu am ales sa nu fiu indiferent si asa cum unul isi permite sa scrie ca un analfabet, cu toate ca sunt greseli, imi dau seama ca, de fapt, nu ii pasa...si atunci vreau sa stie cum e vazut de altii.

La fel cum sunt unii in trafic care nu semnalizeaza, cum sunt cocalari la tot coltul care scuipa, isi arunca chistoacele si ambalajele pe jos...si multi tac si nu spun nimic. De ce? Nu stiu. Dar tacand nu faci decat sa aprobi sau sa incurajezi. Si uite asa se continua cu principiul "lasa ma ca merge si asa..."

P. S. Folosirea limbii romane corect pe aceasta comunitate este o obligativitate nu o rugaminte, este trecuta in Regulament, ca si altele. Da stiu, nu citeste nimeni, mai e cate un ratacit ca mine care atrage atentia si primeste toate injuraturile.

Soarta...

APOLLODOR
Explorer
Opțiuni
Cum zici tu 🙏
0 Aprecieri
Negasitpato
Explorer
Opțiuni
Bine gata ce te apuci de mn asa am inteles😶
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
😂 😂 😂 Stai linistit, nu am nimic cu tine dar am avut ocazia sa scriu si pt altii. Iar daca ai inteles ce am vrut sa spun, iti multumesc...inseamna ca am facut un pas in directia buna

Negasitpato
Explorer
Opțiuni
Bine
0 Aprecieri