Evident, glumeam.
Lasand insa gluma la o parte, nu este vorba de perfectiune, este pur si simplu vorba de indiferenta. Si restul am ajuns sa trecem cu vederea sau sa ignoram chestii care are trebui sa fie normale si de bun simt dar care cumva au ajuns sa fie extraordinare.
Eu am ales sa nu fiu indiferent si asa cum unul isi permite sa scrie ca un analfabet, cu toate ca sunt greseli, imi dau seama ca, de fapt, nu ii pasa...si atunci vreau sa stie cum e vazut de altii.
La fel cum sunt unii in trafic care nu semnalizeaza, cum sunt cocalari la tot coltul care scuipa, isi arunca chistoacele si ambalajele pe jos...si multi tac si nu spun nimic. De ce? Nu stiu. Dar tacand nu faci decat sa aprobi sau sa incurajezi. Si uite asa se continua cu principiul "lasa ma ca merge si asa..."
P. S. Folosirea limbii romane corect pe aceasta comunitate este o obligativitate nu o rugaminte, este trecuta in Regulament, ca si altele. Da stiu, nu citeste nimeni, mai e cate un ratacit ca mine care atrage atentia si primeste toate injuraturile.
Soarta...