Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Comparație Samsung S20 FE 5G si Samsung A53

(Subiect creat la: 16-03-2023 11:40 PM)
577 Vizualizări
Rox99
Journeyman
Opțiuni
Bună!
Nu ma pot decide între cele doua telefoane Samsung S20 FE 5g și A53 (am făcut comparație și pe Emag, am văzut ca S20 ar avea câteva atuuri în plus), dat tot nu sunt hotarata. As avea nevoie de o părere... sunt apropiate ca și preț , dar am văzut ca A53 ar avea camera mai buna decât celalalt Samsung... pentru cunoscatori, ce ar trebui sa aleg? Îmi doresc un telefon sa se miște și ok fără blocări de ecran/intarzieri, dar sa facă și pozele cât de cât ok... Multumesc!
19 Răspunsuri
Robert-M
Voyager
Opțiuni
Ți-as recomanda A53 doar pentru suportul software, in rest nu mă încântă, S20 FE este un telefon bun dar deja și-a făcut treaba... Alte opțiuni pe care ți le as recomanda ar fi S21 FE și bineînțeles S21-S23. Așteaptă și A54/A34 poate se mulează pe nevoile tale.
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Sincer, dacă te interesează încărcarea wireless, respectiv încărcarea wireless reversibilă, S20 FE fără discuții. Dacă ai device-uri wearable pe care le iei cu tine este foarte comod să ai doar un încărcător pentru telefon și să le poți încărca pe toate.

Dacă nu, nu văd de ce nu ai lua A53. Are un design mai actual, suport software mult mai bun și cred că și bateria te va ține mai mult. Aici zic doar cred pentru că am deținut doar S20 FE și bateria era mai mult inexistentă, în teorie A53 ar trebui să țină mai mult.
Rox99
Journeyman
Opțiuni
Și legat de fotografii? O comparație între cele doua? Am văzut ca au MP cam asemănători
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
S20 FE 5G în 2023 nu ştiu dacă ar fi o alegere bună doar prin prisma unui preț accesibil, nemaiavând un suport de updateuri consistent.
La nivel de midrange seria A dacă aştepți, ai avea A54 5G ca opțiune principală.
Nu va avea evident un preț similar cu A53 5G dar nici cu foarte mult peste şi are nişte avantaje inclusiv pe partea foto.

https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/samsung-galaxy-a54-devine-oficial

Scopul este să iei o decizie bună raportat la ceea ce urmăreşti predominant în utilizarea unui smartphone pentru că dacă este vorba doar de social-media nici nu merită să te agiți să alegi ceva anume. Poate unul a cărui baterie are capacitatea cât mai mare, un display Amoled şi nişte camere foto decente, iar aici foarte multe se încadrează ca opțiuni la acest capitol.

Nu neglija şi alternativa alegerii unui model din seriile S mai recente (modelele de bază).
Dacă vrei versiuni Plus sau chiar Ultra poți prinde un SH care să fie ca nou la un preț foarte bun şi în mod cert ai avea doar de câştigat. Cele noi sunt destul de scumpe, de asta spun.
Depinde de tine asta cu SH-ul, unii preferând şi această variantă.
Trebuie practic să fii pe fază, atâta tot, undeva în sfera aceasta cum ar fi Flip.ro, verificate şi testate deja de specialişti.

Încerc să te conving că nu trebuie să rămâi cu un blocaj la nivel de alegere între cele două modele doar pentru că bugetul atât îți permite şi să îți pară rău ulterior, mai ales dacă nu-i ceva urgent.

Concluzia? Dacă vrei un smartphone bun pe partea de camere, cu un procesor din generație nouă( chiar dacă este Exynos), cu un design simplu, aerisit, similar cu cel al seriei S23, alege A54 5G care este versiunea upgradată a lui A53 5G.
Rox99
Journeyman
Opțiuni
Problema e ca nu țin eu un telefon mai mult de 1 an, ma refer ca îl sparg.. cu folie de protecție de silicon cu tot 🤣 și sincer nici nu as da mai mult de 3000 lei pe un telefon în condițiile în care nu l folosesc exagerat.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Tu şi cu JerryRigEverything. 😄
Mergi pe A54 5G.

Până în 3000 lei ai suficiente alte opțiuni aşa cum deja ți-am scris.
Rox99
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc frumos!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu drag.
Şi asta ar fi tentantă şi interesantă ca opțiune. Chiar dacă depăşeşte cu 200 lei bugetul. S21FE 5G este un smartphone cu multe aprecieri.

https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/buy/
0 Aprecieri
kempes
Helping Hand
Opțiuni
Eu as lua a54 5g.Tocmai sa lansat.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Bună,
S20Fe este un telefon bun, dar deja rămâne în urma cu tehnologia.
De exemplu ultimul lui update major este android 13 dacă nu ma înșel. Deci varianta mai buna este a53 care primește 4 ani de actualizării majore ( android 12 - android 16). În prezent acest model de telefon rulează android 13 one ui 5.1 fără lag sau alte probleme asa cum spun unii pe aceasta platforma. Eu îl am din noiembrie 2022 și îmi merge fără probleme. Nu am văzut niciodată lag prin meniu sau prin jocuri, iar bateria ajunge la 7 ore SOT fără probleme.
O alta varianta în afara de a53, ar mai fi s21 fe dacă tot ai dorii un telefon din gama S. Dacă acel model nu iti place, singura varianta rămâne a53 sau a54 dacă aștepți pana când apare pe piața.
Rox99
Journeyman
Opțiuni
Da, pai cred ca pe varianta asta o sa merg A53/A54 (dacă o sa am răbdare sa se lanseze 🤣)
Wayne34
First Poster
Opțiuni
Toti vorbiti de suport software si design modern, eu cred ca S20FE 5G, arata mai premium ca A53. Pe langa asta, are un procesor de doua ori si jumatate mai performant, Ram si stocare mai rapida, per total e cu mult peste A53 si la pretul de 1900, clar merita procurat, in locul lui A54, care costa 2200 si arata ca o sapuniera...
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Fiecare crede ce vrea. Eu cred ca este mai important sa avem securitate pe telefon decât procesor de top din anii trecuți.
0 Aprecieri
Wayne34
First Poster
Opțiuni
Securitatea e garantata inca mult timp de acum incolo, iar Snapdragon 865, desi e din anii trecuti, e peste Exynos 1380, din anul acesta...
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Securitatea e garantata de suportul software. Dacă greșesc vreau sa fiu corectat.
0 Aprecieri
Wayne34
First Poster
Opțiuni
Da, deci va primi actualizari, pana in octombrie 2025.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Alooo, Coreea de Sud? Vietnamul?
Repede un A54 5G cu CSC EUX şi un discount de 15% pentru nerăbdare.
Că nu putem sta nici noi cu teama că alege alt model.

Nu vă jucați cu sufletul utilizatorilor!
😄
0 Aprecieri
adibv
Pathfinder
Opțiuni
A54 5G,este la vanzare,daca il cauti.
0 Aprecieri
lilipericuloasa246
Apprentice
Opțiuni
😡😡😡😡
0 Aprecieri