Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Care este logica ecranului curbat la margini a telefonului Samsung?

(Subiect creat la: 18-07-2023 06:16 AM)
964 Vizualizări
Belami58
Journeyman
Opțiuni

Care este logica ecranului curbat la margini a telefonului Samsung ? Mie îmi creaza numai probleme date de atingerea accidentala a marginilor rotunjite .Cand țin telefonul în mana aceasta atingere (greu de evitat) îl face sa iasă din meniu. În plus cu husa care o am ecranul rămâne complet neprotejat la cădere. O husă cu margini care sa depășească ușor suprafață ecranului ar rezolva problema ??? Nu am găsit până acum...

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă este disponibilă pentru S10 poți încerca aplicația Edge touch din Galaxy Store.Screenshot_20230718_094103_Galaxy Store.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

10 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cred ca se cheama inovatie. Cand erau ecranele drepte lumea incepuse sa vrea schimbari.
Au venit cu varianta 'edge' pe la S6.
Si tot asa pana in ziua de azi.
Logica este Consumatorul. Daca tie nu iti convine/place inseamna ca nu ti-ai cumparat ce trebuie. Poti cauta un telefon care iti indeplineste dorinta de ecran drept.
Belami58
Journeyman
Opțiuni
Ok. Mersi!
0 Aprecieri
Focisi
Voyager
Opțiuni
Defapt, note edge a fost the first phone Samsung care a avut ecran curvat
0 Aprecieri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Incercati sa mai cautati huse ! Sunt multe modele care acopera in totalitate marginea semicurbata a displayului ! Cu o folie buna de sticlă si o husa la fel de bună nu veti mai intampina astfel de probleme ! Iar ,,ecranul curbat la margini" cum spuneti dvs. este ceva ce multe telefoane nu au.
Belami58
Journeyman
Opțiuni
Înțeleg ca este o chestiune de design. Designul strică însă partea practica a utilizării telefonului. 🤔
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă este disponibilă pentru S10 poți încerca aplicația Edge touch din Galaxy Store.Screenshot_20230718_094103_Galaxy Store.jpg
Belami58
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc!
Toby1907
Helping Hand
Opțiuni
Ai comandat recent telefon ?
0 Aprecieri
Belami58
Journeyman
Opțiuni
Il am deja din februarie a.c. Nu m-am gândit deloc la acest inconvenient major,în lipsa unei huse adecvate.
0 Aprecieri
Belami58
Journeyman
Opțiuni
Sfatul meu pentru utilizatorii noi de Samsung cu ecran curbat la margini (bănuiesc ca toate Samsung-urile au ecranul asa) este să fie atenți la cumpărarea husei,ale cărei margini trebuie sa depășească ușor suprafața plata a ecranului. Acestea oferă o protecție mai buna la cădere si evita atingerea involuntara a ecranului la margini in timpul utilizării. Atingerea involuntara poate fi evitata și utilizând aplicația Edge Touch din Google Play.Pana m-am lămurit, m-am cam enervat pe Samsung,pentru ca atingerile il scoteau frecvent din vizualizările sau comenzile dorite 🙂...
0 Aprecieri