Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cât mai trebuie așteptat Android 12 pentru Samsung S21 Ultra?

(Subiect creat la: 21-11-2021 03:47 PM)
315 Vizualizări
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni

Că utilizator de terminale Samsung întreb și eu cît mai trebuie așteptat pentru Android 12 pentru Samsung S21 Ultra sau trebuie sa stăm pasivi și să acceptăm bătaia de joc a celor de la Samsung in cirdasie cu cei de la Orange România ?Întreb exclusiv pentru abonații Orange.

39 Răspunsuri
Raptor350
Pioneer
Opțiuni
Cei de la Samsung nu au vina. Problema sunt cei de la orange care au primit versiunea de android de mult doar ca la ei dureaza totul ca la noi la stat. In loc sa se rezolve in o zi dureaza 15 zile
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Ba da au o vina că din cauza operatorilor de telefonie își pot pierde clienții din cauza acestor practici neortodoxe.
0 Aprecieri
Raptor350
Pioneer
Opțiuni
Da ai dreptate. Ar putea sa le impuna anumite conditii
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Corect și îți spun asta că și anul trecut a fost la fel cu gama s20
0 Aprecieri
kempes
Helping Hand
Opțiuni
Trebuie sa stam pasivi și sa așteptăm actualizarea cât mai stabilă și fără bug-uri 😀
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Și dacă vine la anul cu vreo 2 luni înainte de android 13 tot pasivi stăm?
0 Aprecieri
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni
Ai probleme la mansarda pe bune cu androidul asta 12 🤣🤣🤣🤣
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Cred că tu ai o problemă nu eu
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Din moment ce este disponibil în Romania de ce sa stau la mîine unui ametit de la Orange care cică verifica softul.La Vodafone este pe telefoane la Telekom este numai la Orange întârzie la fel că anul trecut.
0 Aprecieri
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni
Cine te a pus sa ti iei telefon de la orange cand aceasta problema este cunoscuta de ani buni ? 😂😂😂😂 asa ca nu mai plange aici aiurea , mergi la orange si fa scandal si ce mai doresti , cine iti citeste postarile se cruceste ce citeste 😂😂😂😂. Ai 15 ani impliniti ? 😂😂😂😂😂😂😂
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Cred că lumea se crucește la ce postezi tu iar că sa fim înțeleși aici este vorba de respectul față de client sau după caz de consumatorul final daca nu ai înțeles am scris acum clar sa pricepi.
0 Aprecieri
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni

Mai S21 luat in rate , nu te supara da esti necajit psihic rau tare , ia si reciteste tot de la 0 [editat de moderator: limbaj jignitor]

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Note10PlusRox ,

Mare atenție la limbaj, nu tolerăm jignirile și atacurile la persoană. Mulțumesc pentru înțelegere.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni
Dar asemenea postari tolerezi observ ! Ia si mai modereaza postarile astea cu asemenea personaje . Cand vezi asa ceva nu intervii dar cand spunem ceva unora care nu prea au neuroni la locul lor intervii . Fii moderator pana la capat 😉
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Libera exprimare are întâietate, în acest caz. Educația nu se face de pe o zi pe alta, iar jignirile nu ajută cu nimic. Te rog să reții acest aspect.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni
Ia si te bucura de acel telefon si mai da te n android-ul tau 12 🤣🤣🤣🤣 se vede care isi iau telefoane pe rate de la orange .....🤣
kempes
Helping Hand
Opțiuni
Eu am s21 ultra și sunt foarte mulțumit cum funcționează cu android 11.
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni
Ia si te bucura de telefon si mai lasa android 12 ca nu ti face telefonul avion !
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Nu au înțeles nimic sincer.
0 Aprecieri
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni
Bucarati va de telefoane si cand va veni android 12 va veni , ce tot atat tamtam ? Ti a zis cineva ca ai acum android 12 ? Ia si te bucura ma de telefon si lasa avioanele .....
0 Aprecieri