Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Blitz selfie

(Subiect creat la: 13-09-2023 08:07 PM)
660 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Cu riscul ca vă voi face sa zambiti vreau doar sa stiu de ce nu se aprinde blitz-ul cand faci selfie .Am citit ca ar trebui instalata o aplicatie ajutatoare . Mulțumesc pentru ajutor !
2 Soluţii
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Atunci când faci un selfie, in stânga sus nu îți apare opțiunea aceasta? Numai așa poți folosi blitz-ul de pe fața. (Vezi capturile de ecran) Screenshot_20230913_203047_Camera.jpgScreenshot_20230913_203217_Camera.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Acel blitz este mai mult o lumina pe care o produce telefonul pentru a putea face selfie pe timp de noapte.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

17 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Te referi la blitz-ul de pe spate? De ce ai vrea sa se aprindă cel de pe spate atunci când faci un selfie?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nu ,cel de pe fată !
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Poate m-am exprimat gresit si nu se numește asa !
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Atunci când faci un selfie, in stânga sus nu îți apare opțiunea aceasta? Numai așa poți folosi blitz-ul de pe fața. (Vezi capturile de ecran) Screenshot_20230913_203047_Camera.jpgScreenshot_20230913_203217_Camera.jpg
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da ,apar este pe Automat setat
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Vrei o lumina în ochi de la 30-40 cm? Nu cred. Singurul blitz pentru camera din față e ecranul care luminează mai tare dacă e cazul.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Totuși cred ca nu era un blitz, ci probabil un led de notificări mult mai slab decât blitz-ul.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Cred ca aveti dreptate ! Asa face,se aprinde ecranul ! Dar pana acum nu se aprindea deloc si de aceea am întrebat. Colega Emilia Duna m-a ajutat cu ceva screenshot,-,uri am butonat pe ele ,am facut oar foto pe intuneric si s-a aprins doar ecranul ,intr,-adevar ! Dar se vad cam in ceată fotografiile
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Acel blitz este mai mult o lumina pe care o produce telefonul pentru a putea face selfie pe timp de noapte.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu este acoperita camera cu ceva folie, sau are amprente pe ea?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Am folie de sticla pusă pe ecran
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
E posibil atunci să reflecte folia lumina de la ecran în cameră.
kikiA71
Student
Opțiuni
Bună,am un A71,cand fac poze fara bliz ies bine,iar cand folosesc blitzul îmi ies în ceață ,îmi puteți spune de ce?Mulțumesc!
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Bună ! Încearcă să intri in Setări camera foto și acolo intra la Reinitializare setări ! Poate ajuta cumva....
0 Aprecieri
kikiA71
Student
Opțiuni
Am încercat de doua ori și din păcate tot la fel face...😔
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Îmi pare rau....In acest caz nu știu ce ar putea fi. Îți recomand un centru autorizat Samsung !
0 Aprecieri