Salut! Cum pot da update la android 10 pe Galaxy S9+? Am tot asteptat updatul dar nimic. Vizualizare anunț
Custom List Message Item |
---|
Salut! Cum pot da update la android 10 pe Galaxy S9+? Am tot asteptat updatul dar nimic. Vizualizare anunț |
Există deja un subiect pe această temă (link mai sus) Vizualizare anunț |
buna,nu mai am nici un contact in telefon,nu stiu ce s-a intamplat,cum le recuperez? Vizualizare anunț |
Când o sa primească Samsung Galaxy S9 si S9+ update la One UI 2.5.. Vizualizare anunț |
Subiect publicat deja într-o altă postare (link mai sus) Vizualizare anunț |
Bună dimineața. Telefonul meu a rămas la android 8 . Nu inteleg dacă un prieten are samsung s9 și este la android 10. Ce... Vizualizare anunț |
Bună ziua!Am un samsung galaxy S9 plus și de câteva zile ma confrunt cu următoarea problemă: la deblocarea ecranului mi se schimbă intensitatea... Vizualizare anunț Dacă nu sunt probleme cu o aplicație sau joc ca sigur ai probleme cu placa video. Vizualizare anunț |
Acest subiect se potrivește mai bine sub formă de comentariu la o postare publicată deja în cadrul comunității. Recomandăm folosirea funcției... Vizualizare anunț |
Funcția Scanare inteligentă utilizează atât fața, cât și irișii tăi, îmbunătățind siguranța și aplicabilitatea.... Vizualizare anunț |
Subiect | Autor |
---|---|
Utilizator | Număr |
---|---|
35 | |
35 | |
24 |