Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android 13 sau 14

(Subiect creat la: 30-11-2023 09:40 AM)
1029 Vizualizări
Tech_N
Navigator
Opțiuni
Salutare, am un s10 + care nu mai e la zi cu actualizările are androi 12, cum as putea face ca să am măcar android 13( țin morțiș pentru ca anumite aplicatii cum ar fi whatsapp sesizează ca telefonul nu mai a fost actualizat și nu mai poți avea aplicația, nu e vorba numai de whatsapp) , de schimbat nu îl schimb pentru ca își face treaba foarte bine, cum as putea capata un software original?
 Comentariul vostru e plăcerea mea!😉
 Va mulțumesc enorm! 
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Android 12 este ultima versiune software disponibila pentru modelul tău. Oficial, nu ai ce face.
Poți încerca să cauți prin alte părți și sa vezi dacă a dezvoltat cineva un custom rom pentru modelul tău, bazat pe o versiune superioara de Android (vezi pe xda-developers).

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Android 12 este ultima versiune software disponibila pentru modelul tău. Oficial, nu ai ce face.
Poți încerca să cauți prin alte părți și sa vezi dacă a dezvoltat cineva un custom rom pentru modelul tău, bazat pe o versiune superioara de Android (vezi pe xda-developers).
Tech_N
Navigator
Opțiuni
Îmi poți da mai multe detalii? Am intrat pe xda-developers și nu observ unde as putea descarca un android 13 sau 14
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Mai poți cauta pe reddit informații. Eu știu un custom rom cu android 13 pe el dar eu nu înțeleg o chestie.
De unde zice whatsapp ca telefonul nu e actualizat? Am un s10e cât și note 10 plus cu android 12 și nu mi-a dat whatsapp aceasta veste.
Cum pot pune pe mai multe telefoane îl am și pe s6/7 edge și nici aici nu apare acel mesaj.
Tech_N
Navigator
Opțiuni
Depinde de cât de vechi este telefonul, poate la tine nu te-a notificat, dar mie mi s-a întâmplat și cu un Tab 2, Mulțumesc pentru răspuns!
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Pai s10e martie 2019, note 10+ august 2019
S7 edge 2016
S6 edge 2015
Toate cu ultimul soft și ultima versiune la whats.
Oricum cu android 12 încă câțiva ani merge cam orice la el fără probleme.
Tech_N
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc
0 Aprecieri