Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android 12 samsung s10+

(Subiect creat la: 02-12-2021 12:55 AM)
1093 Vizualizări
Johnny_16
Pioneer
Opțiuni
Știe cineva când va fi lansat android 12 ope samsung s10+?
1 Soluţie
Soluţie
Aldni34
Voyager
Opțiuni
Foarte probabil în perioada ianuarie-februarie.
Nu știm încă clar pentru că nu a fost lansată încă o listă oficială pentru țara noastră.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

10 Răspunsuri
Soluţie
Aldni34
Voyager
Opțiuni
Foarte probabil în perioada ianuarie-februarie.
Nu știm încă clar pentru că nu a fost lansată încă o listă oficială pentru țara noastră.
Johnny_16
Pioneer
Opțiuni
Mersi :smiling-face:
0 Aprecieri
Aldni34
Voyager
Opțiuni
Cu plăcere:)
0 Aprecieri
DanielS24Ultra
Voyager
Opțiuni
Nu are rost sa te grăbești....se pare că cei cu S21 au probleme după update cu anumite aplicații. Și eu aștept pe Note 10 plus, dar prefer sa mai stau o perioadă decât sa.mi fac nervi cu bug-urile.
CsípősPaprika
Pathfinder
Opțiuni
S10/S10 + în februarie 2022
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare!

Iată care este lista oficială pentru România de smartphone-uri care au primit sau primesc Android 12, One UI 4 - https://eu.community.samsung.com/t5/%C8%99tiri-%C8%99i-nout%C4%83%C8%9Bi/ce-telefoane-samsung-primes...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Johnny_16
Pioneer
Opțiuni
Salutare Emilian, mersi frumos! Utila lista. :smiling-face: exista și un program, ca să știm când se vor face actualizările?
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Dacă mergi în articolul către care am dat linkul vei vedea că există un tabel cu toate modelele Samsung, iar în dreptul lor există și data de lansare.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Johnny_16
Pioneer
Opțiuni
Da, missed that. :smiling-face: mersi !!!
0 Aprecieri
Edi_test
First Poster
Opțiuni
În Germania este deja disponibil la actualizare.
0 Aprecieri