Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am un telefon mai vechi.

(Subiect creat la: 26-02-2025 08:37 AM)
190 Vizualizări
Robert1995
Pathfinder
Opțiuni
Salut!
Daca am un model mai vechi care nu mai primeste UPDATE.URI DE SECURITATE,acest lucru este un pericol?Faptul ca telefonul nu mai primeste update.uri de securitate?Il pot folosi in continuare?
Multumesc!
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Telefonul poate fi folosit câtă vreme aplicațiile rulează pe el. Pericolul depinde doar de importanța datelor pe care le ai și obiceiurile tale de utilizare: de unde și ce aplicații instalezi, pe ce site-uri intri, ce linkuri deschizi... dacă datele nu sunt importante sau dacă ești atent cum îl folosești atunci pericolul este mic.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

3 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Eu am un note 10 + și îl folosesc ca și telefon secundar. Deci, îl poți folosi în continuare telefonul, chiar dacă nu mai primeste update-uri.
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Telefonul poate fi folosit câtă vreme aplicațiile rulează pe el. Pericolul depinde doar de importanța datelor pe care le ai și obiceiurile tale de utilizare: de unde și ce aplicații instalezi, pe ce site-uri intri, ce linkuri deschizi... dacă datele nu sunt importante sau dacă ești atent cum îl folosești atunci pericolul este mic.
Robert1995
Pathfinder
Opțiuni
Multumesc!