Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Actualizare securitate S10 - Orange Romania

(Subiect creat la: 13-10-2022 06:59 AM)
352 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni

Actualizare de securitate S10 CSC Orange.

image

11 Răspunsuri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Csc de oro în România? Ca la s10e nu am primit și e la liber
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da ,cumparat de la Orange .
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Da e cea de octombrie sau septembrie?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Octombrie ,ca ultima a fost pe 12 iulie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Sippy_Only , ”Bună dimineața„ este un titlul bun pentru Facebook, în Samsung Community încearcă să vii cu ceva relevant pentru conținutul postării tale. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Va salut ! Am retinut ! Acelasi lucru am vrut si cu acel ,,bună dimineața " sa salut toată comunitatea !
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da ,se vede in printscreen !
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut!
Faptul că în captura de ecran arată că l-ai instalat pe 12 octombrie 2022 este una, corecția de securitate este alta. Patch-ul este SEPTEMBRIE 2022, colegul tocmai din acest motiv te întrebase. Oricum este binevenit.

Screenshot_20221013_095445_1000000797.jpg
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc pentru înțelegere ! Dvs.stiti mult mai bine.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Va referiti aici , acum am observat si eu !Screenshot_20221013-100434_Settings.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Acolo este o modalitate de a vedea exact nivelul de corecție, însă poți verifica şi apăsând pe rubrica "Last update" aşa ca în capturile de mai jos. Asta era ideea, data la care instalezi update-ul sau la care este el disponibil este una iar nivelul de corecție este alta. Eu am nivelul de corecție Octombrie 2022 pe S22 Ultra însă a fost disponibil şi instalat înainte, mai exact în data de 30 Septembrie. 🙂 Screenshot_20221013_110705_1000000801.jpgScreenshot_20221013_112023_1000000804.jpg