Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

YouTube Premium - nawet przez 4 miesiące za darmo!

(Temat utworzony: 10-04-2020 03:18 PM)
2124 Wyświetlenia
AgnieszkaG
Expert
Opcje

Cześć!

Nie wiem czy wiecie, ale użytkownicy Galaxy mogą skorzystać z bezpłatnego dostępu do YouTube Premium, nawet przez 4 miesiące!!!

Jak to zrobić? Kogo obowiązuje promocja?

Czytajcie, a wszystkiego się dowiecie 🙂

Jakie korzyście daje dostęp do YouTube Premium?

YT2.JPG

Na jakich urządzeniach i na jaki czas uzyskujemy dostęp do YouTube Premium?

• 4 miesiące - dla użytkowników najnowszych urządzeń Samsung, takich jak Galaxy S20 (S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G, S20 Ultra 5G), Galaxy Z Flip, Galaxy Fold.
  • 2 miesiące - otrzymują użytkownicy pozostałych urządzeń z serii Galaxy.

Oferta YouTube Premium dotyczy urządzeń Galaxy zakupionych i aktywowanych od 14.02.2020 r. do 6.03.2021. Aktywacji usługi YouTube Premium można dokonać do 6.04.2021 r.

Jak otrzymać dostęp do YouTube Premium?

YT.JPG

Z oferty można skorzystać, jeżeli do tej pory na swoim koncie Google nie aktywowało się z bezpłatnego próbnego dostępu do YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red lub Google Play Music.

Szczegółowe warunki z promocji dostępne są na stronie: 

https://www.samsung.com/pl/promocje/smartfony/ytpremium/

Tu znajdziecie regulamin:

https://www.youtube.com/premium/restrictions?gl=PL 

Pochwalcie się, czy korzystacie z YouTube Premium 🙂

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zerknij na poniższą stronę czy spełniasz wszystkie warunki żeby przystąpić do promocji darmowego dostępu do YouTube Premium.

https://www.samsung.com/pl/promocje/smartfony/ytpremium/

0 Like
marchello666
Voyager
Opcje
w praktyce jeśli jesteś użytkownikiem telefonów samsunga to promocja przysługuje jedynie raz w ciągu np dwóch lat gdy zmieniasz telefon kilka razy z modelu na model. Czyli jak jej wogole nie było.
0 Like
Filkasper
Journeyman
Opcje
Posiadam S10+ kupione w wakacje 2020r. W lutym 2021r chciałem skorzystać z 2-miesięcznego darmowego okresu YouTube Premium. Postępowałem zgodnie z opisem na stronie Samsung. Niestety promocja nie została mi włączona. Po upływie 1 miesiąca Google pobrało z mojej karty opłatę za kolejny mówiąc usługi Premium. A miał być darmowy... Czy można to naprawić?
Wiola90
Explorer
Opcje
A korzystałeś już kiedykolwiek z YouTube premium? Jeśli się nie mylę promocja jest tylko dla osób, które wcześniej nie korzystały z tej usługi, nie ważne czy kupiono telefon czy nie 😊
Filkasper
Journeyman
Opcje
Korzystałem wcześniej z YouTube Music Premium. Ale to chyba nie jest to samo... 🤔
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
@Filkasper to jest tosamo, każdy kto już korzystał z jakiegokolwiek serwisu YouTube dostaje tylko miesiąc gratisowy, mam to samo.
Wiola90
Explorer
Opcje
Dokładnie jak Drd0 napisał. W korzyściach jest teraz np do 4 miesięcy YouTube premium za darmo przy zakupie i mikro literkami informacja, że jest to promocja dla osób, które nigdy nie korzystały z YouTube premium, YouTube music itd.
M6GH
Explorer
Opcje
Mam youtube bez reklam i żadnych takich nie wydając grosika. Mega fajna apk. Można wygasić ekran a muzyka dalej leci.
0 Like
Tommy333333
Pathfinder
Opcje
Ja korzystam cały czas z YT Premium na koncie głównym, ale teraz wstrzymałem subskrypcję na 4 miesiące. Również już korzystałem z darmowego okresu próbnego. Ale że zakupiłem ponownie nowe urządzenie to musiałem to wykorzystać i przełączyłem konta więc teraz 4 miesiące znowu za darmo.
0 Like
Filkasper
Journeyman
Opcje
YT Vanced 🤫