Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wybrane Smartfony Samsung Galaxy w zestawie z Galaxy Buds2Pro z limitem 7500 nagród

(Temat utworzony: 04-10-2024 10:11 PM)
523 Wyświetlenia
Ice_Koval
First Poster
Opcje

Jak odebrać słuchawki Buds2 Pro po zakupie S24 Ultra?

0 Like
9 Odpowiedzi
Opcje

https://www.samsung.com/pl/campaign/smartphones/bundle/

jest opisane w krokach + regulamin z listą partnerów / sklepów biorących udział, w skrócie w aplikacji Samsung Members na telefonie, wejdź w zakładkę "Korzyści"

0 Like
Santoshpaudel
First Poster
Opcje
Samsung member 
When I get my airbud I buy samsung s24 ultra from media expert & I fill form too at samsung website member.
0 Like
kamala1
First Poster
Opcje
Hej, wypełniłam formularz na darmowe słuchawki samsung i nie mam pojęcia, gdzie powinnam szukać jakiekolwiek informacji akropo mojego zamówienia, czy one przyjdą?
0 Like
elo320
First Poster
Opcje
Hej a gdzie go znalazłaś bo ja nie mogę;/
0 Like
kamala1
First Poster
Opcje
Na stronie głównej w tej aplikacji i masz ,,korzyści,, na załączonym screenie 1728445757337.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@kamala1, czy po wypełnieniu dostałaś maila z potwierdzeniem wysłania zgłoszenia?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Santoshpaudel, you can find all the terms on this page: https://www.samsung.com/pl/campaign/smartphones/bundle/

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
kamala1
First Poster
Opcje
Nie dostałam, ale jak próbowałam ponownie złożyć to było, że już wniosek został złożony
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@kamala1, w takim razie na weryfikację zgłoszenia oraz wysłanie nagrody trzeba czekać zgodnie z terminem zaznaczonym w Regulaminie promocji.

Witaj na Forum Samsung!